Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Több szexjelenet a Szürke ötven árnyalata DVD-n!

2015. március 12. - prominent

 

aszuerkeoetvenarnyalata00.jpgSokkal több és durvább szex lesz látható a Fifty Shades of Grey nyáron megjelenő DVD kiadásán. Tíz percnyi erotikus jelenetekkel gazdagítják a kiadványt. És jóval erőszakosabb, mint az a filmben volt látható.

Részletek a tovább mögött!

A Szürke ötven árnyalata rekordbevételeket produkált a magyar mozikban, a nyitóhétvégén 244 millió forintot kaszált és hozzávetőlegesen ugyanennyi ember látta, nem beszélve az illegális letöltőkről. Sokan azonban azért húzták a szájukat, hogy az E.L. James novellájából készített film korántsem tartalmazott annyi szexjelenetet, mint amennyit a kötet. Így tán érthető is a csalódottságuk.

fifty-shades-of-grey-trailer-2.jpg

Ugyanakkor némi jó hír, hogy a 2015 júniusában kiadandó DVD-n 10 perccel több szexjelenet lesz, ami még a moziban látottaknál is durvább lesz. Legalábbis ezt ígérik az alkotók. A tényt megerősítette Dylan Neal színész is, aki a filmben Anastasia Steel mostohaapját és anyjának negyedik férjét, Bobot alakította.

"Több jelenetet is leforgattak, így nem lennék meglepve, hogy ha a DVD-n lenne bónusz. A film készítésénél sokkal több maradt a vágószobában." - mondta a színész, akit meglepett a film sikere.

A szürke ötven árnyalata a világszerte hatalmas karriert befutott bestseller várva várt filmváltozata. Kiadása óta az Ötven árnyalat trilógiát 51 nyelvre fordították le, és több mint 100 millió példányt adtak el belőle nyomtatott és digitális formában, és ezzel a trilógia bekerült minden idők leggyorsabban legnagyobb példányszámban fogyó könyvei közé.

gto-e.jpg

Az erotikus részletekkel megpumpált történet egy egyetemista lányról, Aneről (Dakota Johnson) szól, aki megismerkedik egy sikeres üzletemberrel, Christian Greyyel (Jamie Dornan). A lány azon nyomban bele is habarodik a fiúba, akinek furcsa és titokzatos vágyálmai vannak.

-prominent-

forrás: dailymail

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr867262581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása