Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Justin Bieber ismét megmutatta férfiasságát

2016. augusztus 07. - prominent

justin_1.jpg

Szőrös, de imádják a nők. Orlando Bloom után a tinik kedvence újra péniszt villantott. Nyilván megirigyelte a hollywoodi sztár körül kialakult médiacirkuszt.

A héten több férfisztár is megszabadult a ruhájától és pucéran vetették magukat a habokba. De egyikük sem kapott akkor a médiaviszhangot, mint éppen Orlando Bloom, akinek tekintélyes családi ékszerére nők milliói gerjedtek. A híradások és a közösségi oldalak egymást túllicitálva számoltak be az eseményről, amikor a hollywoodi harminckilenc éves filmszínész Szardínián levetkőzött és olyat mutatott, amire senki sem számított. Tekintélyt parancsoló férfiasságáról készült képek elárasztották a médiát.

justin2.jpg

Talán éppen ezt irigyelhette meg Justin Bieber, aki legutóbb szintén minden ruhaneműjétől megszabadult és anyaszült meztelenül lépett a vízbe női barátjável. Nem barátnő, hanem női barát. Hehe, persze. Mindenesetre a huszonkét éves énekes megmutatta férfiasságát és szőrös nagyságát. Lehet tehát gyönyörködni a mutatós farokban.

Aki a cenzúrázatlan képre kíváncsi az EZEN a linken megtalálja.

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr349169620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása