Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Véres erőszak és mocskos szex Lady Gaga új videójában

2013. október 10. - prominent

gaga_1.jpgDurva és sötét videóval jelentkezett az amerikai extravagáns énekesnő. Lady Gaga Aura klipjét a Machete Kills film jeleneteivel tűzdelte meg, amely így jelentősen erőszakossá vált. És akkor ez még csak a dalszöveges változat. Mi lesz még, ha igazi videó készül?

Videó a tovább mögött!

Lady Gaga tovább borzolja a már így is eléggé megtépázott kedélyeket az Aura dalára készült dalszöveges videójával. Az Aura c. dal szerepel a novemberben megjelenő Artpop albumon.

Mivel az énekesnő feltűnik a Robert Rodiguez által rendezett Machete Kills (Machete gyilkol) moziban, ezért a filmből egyfajta előzetesként használtak jeleneteket. Feltűnik Charlie Sheen, Danny Trejo, Mel Gibson, Amber Heard, Cuba Gooding Jr.,Sofia Vergara és Vanessa Hudgens is.

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr955561996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása