Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Felfordult a magyar bulvármédia

2016. július 28. - prominent

skhp.jpg

Hajdú Péter nem menne el Hajdú Péter műsorába. A saját magánélet már nem túl szexi. Válságban a sztárpár házassága, de nincs itt semmi látnivaló.

Amikor Hajdú Péter kéjes huncutsággal és furakodó kíváncsisággal teregeti ki az egyes celebek legmélyebb magánéleti válságait, a saját problémáiról már viszonylag szűkszavúan nyilatkozik.

Történet ugyanis, hogy a csütörtök reggel teljesen felborult a magyar bulvármédia méhkasa, amikor kiderült, Sarka Kata elköltözött (egyes hírek szerint két teherautó holmival) Hajdú Pétertől. A Bors bulvárlap úgy tudja, hogy a Nagy Költözésre akkor került sor, amikor Hajdú egyedül bulizott a Balaton Sound. Az asszonyka nemcsak a lakásból cuccolt ki, hanem még állítólag a Rogán Cecíliával közösen vitt irodát is más helyre költözteti.

Először Hajdú Péter tartotta fontosnak nyilatkozni az ügyben, bár elég szűkszavúra sikeredett a korábban annyira ömlengősen nyilatkozó miPéterünknek.

 

És persze nem sokkal később Sarka Kata is jelezte, hogy válságban a házassága.

 

De mindketten kérték a bulvárt, hogy ugyan most már azért jó lenne, ha türelmesebbek lennének velük szemben is. Ebben az az érdekesség, hogy mindezt az a Hajdú Péter kérte, aki előszeretettel vájkált más sztárok legmélyebb magánéleti válságaiban és sokszor jól bele-bele kérdezett az illető mély fájdalmú ügyeibe.

Ám most úgy tűnik, a fagyi visszanyalt, és amikor ő került hasonló helyzetbe, ami "szerinte más", akkor már kevésbé érzi szexinek kiteregetni. Nos, Péterem, szólunk, késő. Azért is, mert mostantól napi szinten hetekig ellátjátok majd a bulvármédiát, ami szabályosan ki volt éhezve egy ilyen válságra nálatok. Sajnálatos, de valamennyire ti is részesei vagytok ennek a gépezetnek, pontosan tudjátok, mit várhattok. Emellett még a nehéz időszakban saját mély érzéseitekkel is meg kell birkózni. Csak most fogjátok megtudni, milyen pengeélen is táncoltatok. Mert mostantól, bár nem szeretnétek, MINDEN ki fog derülni, még az is, ami igaz.

Részben örülök. Nem, nem a nyomorúságotoknak, nem az egész életetek megváltoztatásához hozzájáruló válságnak. Hanem, hogy most igazán fogjátok megérezni, milyen az, amikor nem ti irányítjátok a bulvárt, hanem az csak úgy magától úgy bemászik az ablakon, hogy nem fogjátok tudni távol tartani. Lesifotósok fognak követni és minden pillanat óriási hírértékkel fog bírni. És azért örülök, mert lehet, ez a tapasztalás abban fog segíteni, hogy valóban átérezzétek az általatok is keményen vitt bulvármédia igazi, szívbemarkolóan fájdalmas mechanizmusát. Drukkolok, hogy így legyen, és talán, ha nem is teljesen, de megváltozik a véleményetek és a hozzáállásotok mindenhez. Sok sikert és mihamarabbi felépülést kívánok!

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr438919862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frogie33 2016.07.28. 22:48:51

Milyen egyszerű emberek ők ebben a felfoghatatlanul felgyorsult világban.
A rossz rendszerek elpusztítják magukat. Csak idő kérdése.

airsheep 2016.07.29. 09:27:38

Elválni biztos nem fognak, ahhoz túl sok pénzük van. majd pár nap/hét és jön a nagy kibékölés, persze a bulvár bevonásával.

6.Lenin 2016.07.29. 09:29:24

@frogie33:

"A rossz rendszerek elpusztítják magukat. Csak idő kérdése."-Mert az ilyen rendszereknek ez a sorsuk.
Nem újdonság, de igaz.

Aki másnak vermet ás.... mondták a bölcsek már ki tudja mióta.

Aki felkeltette a kíváncsiságot mások bilijében való turkáláshoz, ne pityeregjen, ha sajátjában fognak turkálni. Megérdemlik-minden rosszmájúság nélkül.

Bár engem eddig se érdekelt sem a műsor, sem az ő magánéletük,és ezután sem fog.

6.Lenin 2016.07.29. 09:33:14

@airsheep:

Nem zárható ki ez sem.
Ebből élnek.

É2I 2016.07.29. 09:38:21

Ez az amikor a hóhért akasztják. Persze amikor az ő nyakán a kötél megkéri a bulvársajtót, hogy márpedig "ő" rá legyenek tekintettel, tisztelettel. De kb. neki is pont annyi jár, mint amennyit ő adott másnak.
Nem akarok kárörvendeni, mert akkor odasorolható lennék, mint őhazugsága.

Persze azt sem tartanám tőle távol állónak, hogy egy kis bulvár-népszerűségért "válnak", aztán meg majd jön a "nagykibékülés", ami újabb hónapokig bérel címoldalt a "vezető" bulvármédiában.

véleményM 2016.07.29. 10:21:08

@É2I

Pont ez jutott eszembe nekem is. Amilyen gusztustalan médiamanipulátor ez simán beleférne. Sőt a szennyes oldal szemszögéből nézve még zseniális is lehetne.
süti beállítások módosítása