Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Bridget Jones ismét pasiért bomol

2013. június 06. - prominent

bridget.jpg

Megjelenik a szinglik szinglijének legújabb kötete, amely a Bridget Jones: Mad about the boy (Megbolondulok a fiúért). A sikeres széria harmadik darabja 2013. október 10-én jelenik meg Nagy Britanniában, Amerikában pedig október 15-én kerül a boltok polcaira. Magyar megjelenésről egyelőre nincs hír.

Részlet a regényből és egyéb infók a tovább mögött!

Helen Fielding szerző az új Bridget Jones történetéről annyit elárult, hogy Bridget továbblépett. Kiderült azonban, hogy Daniel Clever és Mark Darcy is szerepelnek az új sztoriban. A kiadó elárulta, hogy a történet Bridget Jones már a negyvenes éveiben jár, még mindig naplót vezet, az sms-ezés és a közösségi média megszállottja és előszeretettel merül el a párkeresés bugyraiban.

bridget02.jpg

A szerző egyébként hét éve ismét megjelentette a The Independent lap hasábjain Bridget történetét, amely szerint a nőnek gyermeke született Marc-től. Tervben van egy film is, de Colin Firth (ő játszotta Marcot a két filmben) erre még várni kell. Így az sem tudni, hogy Hugh Grant is újra felveszi-e a könyörtelen szívtipró szerepét.

A Bridget Jones naplója és a Bridget Jones: Mindjárt megőrülök 1996-ban illetve 1998-ban jelent meg és a 40 nyelvre történő lefordítást követően kelt el több mint 15 millió példányban.

Részlet a Mad about the boy című kötetből:

"2012. október 24., szerda, 23:27 

Csak meg kell nyomnom az ELKKÜLDÉS gombot. Hát nem fincsi ez, ugye?

Látod, ez a baj a modern világgal. Ha a klasszikus levélpapírra-írós napokat élném, soha az életben nem kerestem volna címét, hanem egy toll, egy darab papír, egy levélboríték, bélyeg, pecsét és kimenni a postaládát 23:30-kor megnézni. A szöveg szétmaszatolódna az ujjammal, akár egy nukleáris bomba, vagy egy torpedó."

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr465348835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása