Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Miley Cyrus terhes?

2013. október 01. - prominent

miley_1.jpg

Ismét sokkol az extravagáns amerikai énekesnő. Ezúttal nem a meztelenségével vagy a botrányt keltő megnyilvánulásaival, hanem egy meglehetősen sokkoló bejelentést tett: azt állítja, terhes, és az apát is megnevezi. De mi legyen a baba neve?

Részletek a tovább mögött!

Miley Cyrus a twitterjén tetté közzé: "Terhes vagyok Juicy J.-vel," Nem tudni, hogy ez valóban igaz, vagy pedig csak ismételten magára akarja irányítani a figyelmet. És közben arról érdeklődik a követőitől, hogy vajon mi legyen a születendő gyermek neve.

A húszéves egykori Hannah Montana üdvöske sorra hozza zavarba és botrányos viselkedésével meghökkenti a közönséget. Volt, hogy sztriptíztáncosnőket is megszégyenítő mozdulatokat produkált lenge öltözetben egy díjátadón, vagy pedig teljesen meztelenül szerepelt egyik klipjében.

Miley nemrég szakított barátjával, Liam Hemsworth színésszel (Éhezők viadala, Feláldozhatók 2). Netán a szakításból menekül Juicy J. karjaiba vigasztalódni?

mc.jpg

Az amerikai szülők szövetsége persze teljesen kiakadt a fiatal énekesnő megnyilvánulásain és önmérséklést javasol Miley-nak. Ő azonban fittyet hány az őt kritizálókra és helyette azt mondja: "Ez az én életem. Úgy élem, ahogy nekem teszik, s ahogyan teszik. Senkinek semmi köze hozzá!"

Ti mit gondoltok róla?

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr425543141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalai Tamás 2013.10.01. 18:47:13

Mit gondolok róla??
Természetesen azt, hogy egy médiak*rva. Egy médiaribanc. Ealadja magát pénzért. Akkor mi más lenne. És úgy viselkedik, mint egy igazi ribanc.
süti beállítások módosítása