Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Több rekordot is megdöntött az X-Faktor Magyarországon

2013. szeptember 09. - prominent

x-faktor.jpg

Páratlan sikere lett az X-Faktor szombaton sugárzott előválogatója Magyarországon. Idén még soha ennyien nem néztek tv-műsort, mint a szombati X-Faktort. A teljes lakosság körében két millió feletti nézettséggel lett az idei év legnézettebb műsora. És a rekordoknak még korántsincs vége!

Részletek a tovább mögött!

Már az első válogató adás rendkívül népszerű volt, sőt, olyannyira, hogy még a tavalyi évad nézettségi sikerét is túlszárnyalta, egészen pontosan 2.047.989-en követték nyomon, míg közönségaránya a 18-49-es korcsoportban 50,9% (SHR) volt.

De ez még mind semmi. Nemcsak a televízióban, hanem online felületen is tarolt a műsor. A tegnapi nap folyamán ugyanis 362 925 összesített egyedi látogatószámot mértek az RTL Klub oldalai. Ez pedig azt jelenti, hogy a hatodik leglátogatottabb portfólió volt az övék,

Ez egyben azt is jelenti, hogy a szombati X-Faktor válogató hozta a legtöbb online látogatót az X-Faktor magyarországi történetében.
Jövő héten folytatódik az X-Faktor a második válogató adással, 20:00-kor az RTL Klubon.

X-Faktor_OK.jpg

-prominent-

forrás: RTL Klub

fotók: Bársony Bence

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr135504472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása