Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Felpuffadt Madonna arca - videó

2013. június 02. - prominent

madonna01.jpg

Mit tettél magaddal, Madonna? Miért ilyen "érdekes" az arcod? Állj le a plasztikákkal! Ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulások árasztották el a közösségi médiát a június 1-én Londonban a Chime for Change keretében tartott The Sound Of Change a női egyenjogúságra figyelmet felhívni kívánó koncerten, amelyen számos ismert előadó, polgárjogi harcos vett részt. Madonna az oktatás és művelődés fontosságát hangsúlyozta, azonban a mondandójára alig figyelt a közönség (az énekesnő többször is rendre utasította őket) és leginkább a meglehetősen érdekesen plasztikázott arca tűnt fel.

Videó a tovább mögött!

Egyes elemzők szerint ugyan visszafogottan öltözött, egy egyszerű fekete öltözékegyüttest viselt, azonban ez még inkább kiemelte kissé érdekesen formált arcára. Sőt, azt is feltételezik, hogy bizonyára a friss plasztika miatt nem volt ideje elsimulnia az arcának.

Így nem a mondandójára figyelek az emberek, ami pedig a nők esélyegyenlőségéről, az oktatás biztosításának fontosságáról szólt, mivel véleménye szerint forradalmat csakis műveltséggel lehet elérni.

"Nem tűröm az igazságtalanságot, és nektek sem kellene. Az oktatásban részesülés nem kiváltság, hanem alapvető emberi jog." - hangsúlyozta beszédében az 54 éves énekesnő.

Hozzátette, hogy Pakisztánban tervez iskolát építeni, amelyhez várja az adományokat, s minden egyes dollárt ő megdupláz. Adakozni EZEN az oldalon lehet!

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr255339994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása