Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Zoltán Erika korszerűbb mint Madonna

2013. szeptember 21. - prominent

valtozas01.jpg

Változás címmel jelent meg a napokban a magyar Madonnának becézett énekesnő legújabb hanghordozója. A Meglepetés magazin limitált példányszámban csatolta Zoltán Erika új CD-jét, amelyen nyolc exkluzív szerzemény található a mai zenei trendeknek megfelelő hangzásban. Modernebb mint Madonna.

Részletek a tovább mögött!

Új utakat választott az 51 éves énekesnő, aki dance CD-je igazi klubslágereket tartalmaz, új és régi dalokkal, de meglepően új köntösben. Ismét rátalált hangjára a 80-as és 90-es évek legnépszerűbb magyar énekesnője.

erika.jpg

A lemezen található a Szerelemre születtem mai, modern feldolgozása, ami akár ismét felrepítheti Erikát a csúcsra. Sokkal korszerűbb zenei számokat készített, mint Madonna. Ez pedig több, mint dicséret.

Zoltán Erika 1987-től van jelen a magyar zenei palettán, mindezidáig 8x volt az Év énekesnője, de megválasztották az Év legerotikusabb énekesnőjévé. Olyan ismert slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Túl szexi lány, Casanova, Banális történet, Miért sírnak ritkábban a fiúk.

ze.jpg

Tizenkét nagylemeze jelent meg és számos művésznek volt közreműködő énekesnője. Az idők során többször váltott akár művésznevet, akár külsejét is változtatta, mindig megújulva.

Az egykori túl szexi lány még ma is rendkívül népszerű, a közösségi oldalon Zoltán Erika rajongói oldalának több mint tízezer kedvelője van.

Most új anyaggal jelentkezett, a Változás valóban újszerű és kiválóan kortárs szerzeményeket vonultat fel.

Kapható a Meglepetés magazin mellékleteként potom 650 forintért, limitált példányszámban!

Zoltán Erika: Változás (8-dalos album)

  • 1. A Nő 1-edül nem nő
  • 2. Változás
  • 3. Nekünk 8
  • 4. Vele minden más
  • 5. Szerelemre születtem 2013 (Remix by DJ Dominique)
  • 6. Zuhanunk
  • 7. Szerelem kéne (feat. Robby D.)
  • 8. Csak te vagy (feat Robby D.)

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr635527298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása