Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Megható visszatérése egy amerikai katonának - videó

2013. július 20. - prominent

katona.jpg

A feleség megszólalni se tudott és elsírta magát, a gyermekek ujjongtak örömükben. Megható pillanatokat szerzett családjának egy amerikai katona, amint éppen váratlanul visszatért Afganisztánból. Hyrum Bronson százados hazatért, azonban feleségét erről nem értesítette. Volt nagy meglepetés! A nem mindennapi találkozást videóra rögzítette a család barátja és felrakta a videómegosztó portálra.

Videó a tovább mögött!

Bethany Bronson gyermekeivel a japán Okinawa strandját múlatták az időt. Itt is laknak. Búvárkodtak és játszottak a vízben. Videót forgattak, ami üzenetként szolgálna a messzi földön katonai küldetésen résztvevő édesapjuknak.

Egyszercsak egy búvár bukkant fel mögöttük a tengerből. Bronson százados teljes katonai uniformisban és búvárfelszerelésben volt. A feleségét megdöbbentette és egy szót sem tudott szólni.

Odament hozzájuk és megölelte őket. A feleség a meghatottságtól elsírta magát. A férj ugyanis több mint fél éve már távol volt tőlük.

Az amerikai hadsereg 2014-ig fokozatosan minden katonáját visszahívja Afganisztánból.

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr385416629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása