Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Vad szexorgiát tartottak a hatodikos diákok

2015. március 29. - prominent

orgy.jpg

Elképesztő eset történt egy hatodikosok által szervezett zsúron. Tizenkét és tizenhárom éves diákok egyik barátjuknál szórakoztak, amikor a buli orgiába torkollott. Minderről az egyik közösségi oldalon számoltak be. Az esetet már a rendőrség is vizsgálja.

Szexuális játékokkal szórakoztatták magukat a hatodikos cseh diákok egyik barátjuk otthonában. Ezzel még úgy önmagában nem lett volna szenzáció, csakhogy az esetről szépen beszámoltak nyilvánosan az egyik közösségi oldalon. És megszületett a botrány! A szokatlanul vad partiról szóló tudósítás először a Havlíčkův Brod-i Denník (Napilap) című újságban jelent meg, ami azóta bejárta a sajtót.

"Az ügyhöz jelenleg nem fűzhetünk semmilyen konkrét kommentárt." - fogalmazott Dana Čírtková, rendőrségi szóvivő.

A szexorgiába csapó esetet a rendőrség is vizsgálja, az iskola vajmi keveset tud az egészről, mivel ez iskolán kívüli foglalatosság volt. Olyan spekulációk is napvilágot láttak, hogy legalább tíz gyerek volt a bulin.

 "Azt mondta a lányom, hogy lehet kihallgatják őt a rendőrök, mivel az egyik barátnőjével egyik barátjánál voltak szórakozni. Azt mondta, hogy szexeltek. De nem tudom, ez alatt mit is kellene pontosan értenem." - mesélte az egyik anyuka.

"Azt mondták nekem, hogy a lányom a szociálison van kihallgatáson. Szerettem volna ott lenni, ám azt mondták, valahogy befolyásoltam volna a lányomat. Nem értem ezt az egészet." - fogalmazott az anyuka.

Hozzátette, hogy a lánya nem jött haza részegen, és nem is panaszkodott, hogy valaki bántotta volna őt.

girl.jpg

"Nem vagyok abban biztos, hogy megtörtént-e az a szex. És hogy valami csoportos történt volna, azt még elképzelni se tudom." - fogalmazott a lány édesanyja.

A rendőrség most azt vizsgálja, mennyi gyerek is volt a bulin és hogy közösültek-e.

Egyébként a fiatalok egyre inkább rákaptak a szexképek küldözgetésére, legalább a fele tapasztalt már ilyet és semmi kivetnivalót nem találnak benne. Sőt, úgy vélik, jó buli és teljesen normális dolog. Főleg az okostelefonok applikációin küldözgetik egymásnak a pikáns fotókat.

lap.jpg

Külföldi felmérések kimutatták, hogy a tizenhárom és huszonöt év közötti fiatalok mintegy hatvankét százaléka már küldött erotikus szelfit. Legtöbbjük a partnerének küldte, azonban a megkérdezettek mintegy negyede egy csak virtuálisan megismert embernek továbbította önmagáról a szexképet.

vlcsnap-2015-03-29-14h20m57s186.png

-prominent-

forrás: noviny.sk

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr527315426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s 2015.03.29. 23:56:02

Ez Természetanyánk válasza az egyre inkább halogatott utódnemzésre. Valahogy a hibapont majd becsúszik, valakik felnevelik azt a gyereket, a lényeg, hogy az emberi faj ne haljon ki. Nem is fog, mert miért tenné, amikor szexre kész fiatalok esnek egymásnak, ahogyan azt kell.

gizmo26666 2015.03.30. 00:55:59

A napiszar-ra meg kikerülnek a szakítás után a meztelen képek....

Ericin (törölt) 2015.03.30. 04:41:04

@jöttem láttam mentem: de hát ez nem újdonság, mindenért a férfi a hibás :)
Köszi feminizmus! Na ezért nem vagyok én feminista.

2015.03.30. 06:02:55

A képeken nem hatodikosok vannak. Vagy 6 osztályos gimnáziumi tanulókról van szó, és 18 éveseket látunk valójában?
Ha az utóbbi, akkor ők jogilag felnőttek, azt csinálnak amit akarnak. Hacsaknem olyan országban történt ahol 21 év a korhatár.

Amúgy meg miért kéne a fiúknak úriember módjára viselkedni ha a lányok utolsó ribanc módjára a fiúk arcába tolják a puncijukat?

lobster thermidor 2015.03.30. 08:05:02

Mi ebben a meglepő? A pornóoldalak tele vannak a kamu kollégiumi, és diákorgiákról készült videókkal, így nem kellett nagyon erőltetni magukat a megfelelő útmutatásért.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2015.03.30. 08:35:35

WTF?
Hogy lett ebből ekkora hisztéria? Hogy jön ide a rendőrség?? Aki azt hiszi, hogy ez valami világszenzáció, az minimum félig hülye és teljesen vak.

UdjanMineck 2015.03.30. 08:45:55

"Az esetet már a rendőrség is vizsgálja."

Miért is?! Mindenki azt csinál önmagával és a testével, amit akar. És egymással is, ha közös a megegyezés.

Középkor, primitivitás, szánalmas konvenciók.

UdjanMineck 2015.03.30. 09:14:13

@GQ: igen. Az ember önmagáé. 12-13 évesen is. Már ha a hír igaz.

Mérnork 2015.03.30. 09:25:52

@Before:
Nem lenne semmi gond, ha sok kis észlény nem rakná fel a netre a saját maga elleni bizonyítékot. De talán ebből tanulnak. Lásd a strandon is pisil mindenki a medencébe következmények nélkül, csak nem a tranbiulinról kell kivitelezni.... ;-)))

halaloszto 2015.03.30. 09:30:30

@Kuoni pásztor: a kepek illusztrációk nyilván.

most őszintén, ehhez mi köze a rendőrségnek? mindenki megbeszéli otthon az anyukájával meg az apukájával és kész. egy ilyen hercehurca sokkal több kárt okoz a gyerek fejlődésében mint ha akár elveszti a szüzességét 12 évesen.

Vajk

GQ 2015.03.30. 09:36:01

@UdjanMineck: nem vagyok benne biztos, hogy annyi idősen tisztában vannak a tetteikkel és azok következményeivel. nem véletlen vannak bizonyos jogok korhatárhoz kötve.

Michel Djerzinski 2015.03.30. 09:36:44

Senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki mit csinál magával vagy a másikkal. Ha valaki nem okoz testi vagy lelki fájdalmat a másiknak, akkor ez innentől kezdve belügy. Az államnak semmi joga ahhoz, hogy ebbe beleavatkozzon, nincs olyan érvényes megállapodás (én legalábbis nem adtam felhatalmazást az államnak még hallhatólagosan sem arra), hogy az állam megvédjen - a szó képletes értelmében - önmagamtól. Egy szülőnek természetesen joga lehet arra, hogy tisztázza a 12-13 éves gyerekével azt, hogy miért érdemes várni a szexualitással, és mit veszíthet akkor, ha mégis türelmetlen. De az államnak, a rendőrségnek ehhez semmi köze. Ez ugyanis minden, csak nem jogi természetű ügy. Persze jellemző a modern tömegtársadalmának hipokrita viselkedésére az, hogy egyből rendőrért kiáltanak akkor, amikor megfelelő érzelmi intelligenciára, megértő és elfogadó közegre volna szükség bizonyos jelenségek kezelésekor.

Michel Djerzinski 2015.03.30. 09:38:25

@GQ: te már menthetetlen vagy, a tömegtársadalmak gondolkodni és érezni képtelen kis sejtje. Örülök, hogy nincs közünk egymáshoz. Örülj hát, hogy önmagadtól megvéd a derék állambácsi, hajrá!

2015.03.30. 10:18:26

@halaloszto:
Ha a képek illusztrációk, akkor nekem volna némi problémám azzal, hogy 12-13 évesek felügyelet nélküli házibulit rendeznek, ahol az a legmenőbb szórakozás, hogy lemásolják Kovi filmjeit. Nem vagyok prűd, de ez azért még egy kicsit korai.

Mivel nem volt jelen nagykorú, vagy felnőtt, így nem lehet ráhúzni senkire a felelősséget. Egymással szexelő 12-13 évesek esetében nem hinném, hogy be kéne vonni a rendőrséget. Egyszerűen csak ostobák.

Ianas 2015.03.30. 10:22:17

@GQ: semmi baj nem lenne azzal, amit mondasz, ba ezeket a következményeket közvetlenül a tettek okoznák. Csak ebben az esetben, ha keletkezik pl. lelki sérülés, azt felnőttek okozzák teljes tudatossággal. Mi az, hogy gyerekeket kihallgatunk a rendőrségen?

Ianas 2015.03.30. 10:22:50

@GQ: semmi baj nem lenne azzal, amit mondasz, ba ezeket a következményeket közvetlenül a tettek okoznák. Csak ebben az esetben, ha keletkezik pl. lelki sérülés, azt felnőttek okozzák teljes tudatossággal. Mi az, hogy gyerekeket kihallgatunk a rendőrségen?

vacsad · http://indafoto.hu/vacsad/collections 2015.03.30. 10:36:07

Én csak azt nem értem mi köze ehhez a rendőrségnek???

halaloszto 2015.03.30. 10:36:37

@Kuoni pásztor: nem vonta be senki a rendőrséget. a zsandárok magukat vonták be. több kárt okozva mint ami volt...

Before · http://azbeszt.blog.hu 2015.03.30. 10:42:45

@Mérnork: Nyilván ez a fő baromság benne, de még ha ki is postázzák, mi a franc köze van ehhez bárkinek (főleg a rendőrségnek!) a szülőkön kívül. Azt még technikailag el tudom képzelni (bár morálisan nem tartom helyénvalónak), hogy az iskola nekiáll pattogni, de ha valóban csak 12-13 évesek voltak ott, akkor egyszerűen nem értem, mi köze ehhez a rendőrségnek.

Michel Djerzinski 2015.03.30. 10:57:48

@Before nem a rendőrség a fő bűnös (ők csak végrehajtók), hanem a szemforgató, prűd és primitív többségi társadalom által legitimizált jogalkotók, akik jogi eszközökkel akarnak - társadalmilag - megoldalni egy alapvetően pszichológiai, biológiai és nem utolsó sorban morális kérdést. Ami kizárólag a gyerekre és a szüleikre tartozik. Ennyi.

szamaritánus 2015.03.30. 11:31:21

@GQ: az gondolom nem zavar, hogy a cigányok 12 évesen már szülnek.

Michel Djerzinski 2015.03.30. 11:36:39

@szamaritánus: ócska demagógia, amit mondasz. Ennek ehhez semmi köze, ébresztő!

Before · http://azbeszt.blog.hu 2015.03.30. 11:46:51

@Michel Djerzinski: ebben elvileg igazad van, de mégse. Bár nyilván hülyeség erről vitatkoznunk, mert a dolog nem Magyarországon történt, tehát nem a hazai jogi környezet a mérvadó. Itthon mindenesetre nincs a vonatkozó törvényekben semmi olyasmi, ami ezt a cselekményt nem, hogy szankcionálná, de akár csak említené is.
Egyébként nem véletlen, hogy a törvények valamilyen szinten korlátozzák az önrendelkezést (például a kábítószerfogyasztás esetében), ráadásul a gyerekek esetében nagyon nehéz meghúzni ennek a valós határát. Mármint, hogy mikortól számít valami önrendelkezésnek, és mikor nem az. A szexuális élet ilyetén korlátozása nem a gyerekek szabadsága ellen, hanem az azzal visszaélni próbáló felnőttektől való védelem miatt fontos, és - mint már mondtam, a hazai - törvénykezés ennek értelmében szerintem abszolút megfelelő.
A törvény bár koknrétan tiltja a 12 éven aluliakkal történő szexuális kapcsolatot (de még szexuális izgalom keltésére alkalmas cselekményeket is), mégsem szól erről az esetről, ugyanis ez a korosztály nem büntethető, így felesleges is lett volna belevenni olyan megengedő kitételeket, ami a hasonló korúak közötti kapcsolatról szól. Magyarországon a beleegyezési korhatár 14 év, az ezt az életkort betöltött személlyel szabadon lehet szexuális kapcsolatot létesíteni. Pár éve a belekerült egy további passzus, miszerint a beleegyezési korhatár 12 év, amennyiben a másik fél nem töltötte be a 18-at. Itt van egy kellemetlen határmezsgye, mivel, ha az idősebbik fél időközben átlépi a nagykorúság határát, de a másik még 14 alatt marad, akkor problémák adódhatnak, bár lehet, hogy azóta rendeződött ez a dolog, és figyelembe vehető.
Persze elképzelhető, hogy egy 12-13 éves gyerek egy nála lényegesen idősebb, legalább 18 éves partnerre vágyik, de szerintem ez ritkábban fordul elő annál, mint a felnőttek szexuális visszaélése fordított felállásban. Ezért szerintem ez egy egész jó, és életszerű jogi környezet, amire szükség van.

Természetesen mindez csak egy eszmefuttatás akart, lenni, hiszen sem a cseh törvényeket nem ismerem, se a konkrét esetet, viszont abban egészen biztos vagyok, hogy ezt nem lehet - és nem is szabad - törvényileg megoldani, szülői, nevelői feladat.
Manapság nagyon rossz a helyzet, az online elérhető tartalmak tönkreteszik a gyerekek normális szexuális fejlődését, teljes mértékben torz kép alakul ki bennük a szexről, az intimitásról. Utánozni akarnak, nem pedig felfedezni, ami ebben az életkorban amúgy teljesen normális. A "mi időnkben" is ugyanúgy megvolt az a réteg, amelyik ebben az életkorban már aktívan kísérletezgetett, kettesben, többesben, ahogy épp hozta az élet és a mikroközösség. De akkoriban nem volt annyi rossz minta, mint manapság, ha az ember látott is bármi pornográf dolgot, az egy életre szóló(nak tűnő) kuriózum volt, most pedig alapvető "ismeretanyag".

Michel Djerzinski 2015.03.30. 11:54:52

@Before: tökéletesen nem értünk egyet. Én az emberek felvilágosításában, a szélsőséges elfogadásban és az ismeretek korlátlan áramlásában hiszek, vagy próbálok hinni. Ha ez naivitás is, amit elismerek, attól még biztosan nem a jogi szabályozás a megoldás. Nem értek egyet az önrendelkezés semmilyen korlátozásával, ehhez senkinek és semminek nincsen joga. Felőlem a kábítószerrel is élhetne bárki 18 év felett, ha végre nem kiskorúsítani az állam az egyént. (Nem elfelejtendő: az állam van az egyénért és nem fordítva!)

"Manapság nagyon rossz a helyzet, az online elérhető tartalmak tönkreteszik a gyerekek normális szexuális fejlődését, teljes mértékben torz kép alakul ki bennük a szexről, az intimitásról. "

Ez tévedés, millió tanulmány és tapasztalat cáfolta már. Megfelelő kultúra és önreflexió kell ahhoz, hogy az online tartalmak ne destruktív módon hassanak, hanem kiegészítsék, színesítsék a tapasztalatokat. Az online világ csak kitágítja az erotikus teret - miért baj ez?! (Nyilván nem a súlyosan aberrált, patologikus devianciákra gondolok, nem ezeket védem.) Az élvezethez mindenkinek minden korban alanyi joga van, és nincs az a személyes autoritás vagy személytelen hatalom, amely ezt korlátozhatja valamilyen hamis és körmönfont ideológia alapján! A pornográfiával semmi baj önmagában, mindig is volt, van és lesz. Az emberi kapcsolatok ezer más dolog miatt nem működnek tartósan, de ez már messzire vezet.

Mérnork 2015.03.30. 12:03:07

"Felőlem a kábítószerrel is élhetne bárki 18 év felett, ha végre nem kiskorúsítani az állam az egyént."
Én ingyen adnám neki az utolsó aranylövést is, segítsük az evolúció munkáját. ;-)))

Michel Djerzinski 2015.03.30. 12:08:32

@Mérnork: cinikus, empátiátlan geci vagy.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2015.03.30. 12:21:55

@Michel Djerzinski: részben azért egyetértünk, de én úgy látom, Te nem veszel figyelembe pár fontos dolgot. Az egyik legnyilvánvalóbb, hogy nem látod be, hogy az embernek különböző életkorban más és más igényei, képességei vannak. Nem véletlen például, hogy a gyerekmunka szigorúan tiltott minden normális társadalomban. Ahogy egy két hónapos csecsemőnek nem adunk csülköt pékné módra, úgy egy 10-12-14 évesnek sem való a pornó, főleg nem korlátlan mennyiségben. Az ember fizikai, agyi és pszichikai fejlődése egy nagyon összetett folyamat, rengeteg minden épül egymásra, így az egyes szinteket kihagyni nagyon komoly baklövés.
Nem tudom, a pornóval kapcsolatosan Te milyen tanulmányokra hivatkozol, de a tapasztalat - az én látókörömben - kimondottan negatív. Jó(nak hangzó) kifogás, hogy "megfelelő kultúra és önreflexió kell" a pornó megfelelő helyen való értékeléséhez, de valójában ez pont neked mond ellent, mivel egy 10-12 éves gyerek ezekkel nem rendelkezhet, csak nagyon-nagyon különleges, egyedi esetekben. Ebben a korosztályban nagyon ritka a valódi szexuális késztetés, az önkielégítésnek sincs olyan vetülete még, a legtöbben képtelenek valódi helyén kezelni a dolgot.

Amit mondasz, amit képviselsz, az az ész nélküli anarchia, egy társadalom ennél sokkal felelősségteljesebb kell legyen.

fay rodisz 2015.03.30. 12:33:06

@Michel Djerzinski:

"Az államnak semmi joga ahhoz, hogy ebbe beleavatkozzon, "

Nem is az állam avatkozik be. Hanem a törvényhozók. A problémájuk ezzel az lehet, hogy nekik ezért fizetni kell, mit képzelnek ezek a kölykök, hogy csak úgy ingyéééé...

Michel Djerzinski 2015.03.30. 12:33:34

@Before: "Az egyik legnyilvánvalóbb, hogy nem látod be, hogy az embernek különböző életkorban más és más igényei, képességei vannak."

Belátom.

"Nem véletlen például, hogy a gyerekmunka szigorúan tiltott minden normális társadalomban. "

Igaz, jogos, nem véletlen.

" Ahogy egy két hónapos csecsemőnek nem adunk csülköt pékné módra"

Nem adunk.

"úgy egy 10-12-14 évesnek sem való a pornó, főleg nem korlátlan mennyiségben."

Egy 10 évesnek nem való, persze. De egy 14 éves már más ügy kicsit, és ennek a felelősségét a szülők viszik, nem az állam. Az önreflexiót, a mérték jelentőségét ki lehet alakítani, ez is egy folyamat, de ami biztosan kontraproduktív, az az állami szigor, a jog ereje és a büntetés. Ez nem kevésbé durva beavatkozás egy kiskamasz életébe, mint az, ha először látnak hármas szexet a képernyőt. Sőt.

Szó sincs ész nélküli anarchiáról az esetemben, inkább ésszel és szívvel képviselt elviselhetőbb világról, életről. Ami akár működhetne is. A társadalmi felelősségre hivatkozni pedig szimpla demagógia. Köszönöm szépen, az évszázadok bebizonyították, mire is jó a mindenkori többség által képviselt felelősség, ami a gyakorlatban többnyire a babonás félelemmel vegyes ostobaságnak és az erőszakos terrornak elegyeként mutatkozott meg.

Michel Djerzinski 2015.03.30. 12:34:22

@fay rodisz: "Nem is az állam avatkozik be. Hanem a törvényhozók. "

Ezt én mondtam korábban. Mármint a törvényhozókat. De én itt az állam alatt elsősorban őket értettem.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2015.03.30. 12:45:18

@Michel Djerzinski: attól, mert egy eszközzel visszaélnek, nem jelenti azt, hogy az adott eszköz feltétlenül hibás. Egy tökéletes demokráciában, tökéletes emberekkel a dolog tökéletesen működne különösebb állami szabályozás nélkül, de ez a modell sajnos ott elbukik, hogy az emberek ennél messzebb nem is lehetnek a tökéletestől. Hasonlóan a demokráciák... Ha az ember a társadalom részeként kíván élni, akkor igenis kötelessége a társadalom által lefektetett irányvonalakhoz alkalmazkodni, persze egy ésszerű - és igen tág - mozgástérrel.

14 évesnek se való a pornó. Nem köthető életkorhoz, hogy mikor, inkább a normális, érett szexuális kultúra meglétéhez. Azonban ez nem mérhető, nem állítható ki róla bizonyítvány, így kénytelenek vagyunk egyszerűsíteni és valószínűségi alapon szabályozni.
És ha már a határokat akarnánk feszegetni, sokkal több keresnivalónk lenne a végtelenül primitív médiaszabályozás környékén kezdeni, ami szerint simán belefér egy gyereknek, ha lefejezést, összeroncsolt hullákat, gyilkosságokat lát mondjuk a híradóban, míg egy meztelen női mell aztán valósággal a sátán műve és tűzzel-vassal szankcionálják. Innen kéne indulni és nem a pornótól...

baggins21 2015.03.30. 12:47:51

Hát én rossz korszakban voltam ennyi idős :( És fullos szőke tanárnők sem molesztáltak 14 évesen. :'(

Before · http://azbeszt.blog.hu 2015.03.30. 12:48:58

Egyébként teljesen feleslegesen vitázunk a pornóról, mivel azt eleve csak egy mellékszálként hoztam fel, és a törvény se nagyon foglalkozik vele, a fenti esetben pedig még csak szóba se került.

Abban egész biztosan maximálisan egyetértünk, hogy a fiatalok szexuális szárnypróbálgatásaihoz az égvilágon semmi köze a rendőrségnek, az államnak, az oktatási intézményeknek, maximum a szülőnek.

n3spr3ss0 2015.03.30. 13:55:02

@UdjanMineck: Ezért nulla emberek a mostani tizen,huszonévesek jó része.

Alick 2015.03.30. 14:02:47

Nem nagy ügy, ebben a korban már sok minden megtörténik, Rómeó és Júlia is keféltek, a kisebbségtől nem is beszélve...

Parasite 2015.03.30. 14:41:38

jézusom tizenéves fiatalok felfedezik a szexet! úúúriiisteeen most mi lesz?! forró ólmot a fülükbe!

szamaritánus 2015.03.30. 15:32:30

@Michel Djerzinski: akkor ez szted is rendben van, értem. tehát a cigány baszhat, nyomhatja ki 14 évesen a második gyereket. neki szabad.

Mérnork 2015.03.30. 15:38:16

@Michel Djerzinski:
Mer? Ez lesz a vége midegyiknek. Csak ha meggyorsítjuk a folyamatot, akkor nem lesz ideje a sajátján kívül mások életét is elszarni. Alkoholisták esetén ugyanez a véleményem.

falsiloquus 2015.03.30. 16:29:10

A fiúk 12-13 éves korukban masztiznak, de van, aki előbb. Emlékezzetek, korábban még az önkielégítést is halálos bűnként bélyegezte meg az egyház és a vele összefonódott társadalom. Ma már társadalmilag elfogadott jelenség (egyházalig még mindig bűn).

Minek ennyi képmutatás? Most ha maszti helyett egymáshoz nyúlnak, összedől a világ? Kipróbálták. A világ is gyorsul, vegyétek észre, néhány év alatt mondjuk 50 évvel ezelőtthöz képest ezerszeresére gyorsult az információ-áramlás, elékpzelhetetlen módon felgyorsult a világ. Természetes következmény, hogy a fiatalok is korábban érnek.

Persze, más kérdés az, ha valójában még nem érettek lelkileg a szexre, akkor azt hogyan élik meg. De ehhez sem a nagytudású állambácsira, sem a rendőrségre nincs szükség. Állambácsi jobban járna, ha nem nyúlná le és menekítené külföldre a mindenkori politikusok által az adófizetők pénzét. Az erkölcsösséget inkább így védené. A rendőrség pedig hogy mit keres ebben az ügyben, végképp felfoghatatlan. Történt bűncselekmény? Nem történt. Persze, nem az a megoldás, h gyorsan megszavaztatjuk holnap és lesz bűncselekmény, visszamenőleg is, ez csak itthon divat.

Véleményem az, hogy aki jól érezte magát a bulin, magánügye. Aki nem, az legközelebb nem megy el, illetve, ha van megfelelő segítő családi/iskolai háttere, kibeszéli.

De hogy mindehhez mi köze az államnak és a rendőrségnek? Szerintem ez csak kacsa. (A képek pedig egyértelműen illusztrációk, azokon 18 évüket jócskán betöltött fiatalok vannak.) (Szerencsére:))

Ez egy jól csámcsogható kacsa lehet a "Világ prűdjei egybesüljetek" képviselői számára. Semmi több.

(Várom egyébként, mikor és ki fogja "halálos bűnként" aposztrofálni a történteket és hanyadik osztályosok részére szóló erkölcstankönyvben.)

nniicckk 2015.03.30. 18:29:57

Ebben csak az a gusztustalan, hogy ma mar teljesen termeszetesnek szamit, hogy 10-14 eves gyerekek szexelnek, de ha ugyan azt egy felnottel csinaljak, akkor az mar halalos bunnek szamit, amit jobban uldoznek, mint pl a tomeggyilkosagot. Ugyan mi a fene kulonbseg van ha mondjuk egy 12 evessel kozos beleegyezessel egy 14 eves szexel, vagy ha egy 24 eves ? Elmebetegseg.

Gyorgy Nagy 2015.03.30. 19:47:32

Nyugottan sexeljenek csak ne lopjanak!

Michel Djerzinski 2015.03.30. 19:54:59

@szamaritánus: hogy jönnek ide a cigányok, könyörgöm?! Olyan vagy, mint egy kamasz, akinek mindenről "az" jut az eszébe. Neked meg a cigányok, csak te már elvileg felnőttél.

Thomas Dantes 2015.03.30. 20:02:58

Rohadtul nem értem, hogy kell ebbe bele keverni a feminizmust. Miafaszom? Annak mi köze ehhez?
Jó 16-18 éve lehetett, mikor általános iskolába jártam, ott is volt ilyen. 6-7-esek lehettünk. Igaz, én magam semmi ilyesmiben nem vettem részt, de volt egy lány, aki több fiúval tettek dolgokat-leszopta őket-. Tizenvalahány évesen már nemi beteg volt a lány, aztán. Különben ő kimondottan jó családból származott. A fiúk akik voltak vele, meg ellenkezőleg.

Tehát ilyen-természetesen maximálisan elítélendő-dolog előfordult korábban is, pedig se feminizmus, se internet nem volt még.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2015.03.30. 22:26:33

@nniicckk: a visszaélés lehetősége. Egy 10-12 éves gyerek nincs abban a helyzetben, hogy egyenrangú partnerként együttműködjön egy felnőttel. Ennyire egyszerű, nincs ebben semmi prüdéria. Szellemileg-érzelmileg hatalmas a különbség egy 12 és egy 14 éves között.

Aranyi Gábor 2015.03.30. 23:55:12

@Before: Nem rendeződött... Ha egy 12-16 éves pár két év múlva "majdnem 14"-"betöltött 18" lesz, akkor az utóbbi tagja büntethető. A dolog osztrák példa alapján dr. Szomora Zsolt javaslatának elfogadásával kiküszöbölhető lett volna, ott a "kortolerancia" a döntő, a korkülönbség! A mi új Btk-nk 64. § 1-2 bek. alapján megrovásnak van helye... Ezt KELL alkalmazni, ha az elbíráláskor nem v. csekély fokban veszélyes a társadalomra... Nos, a "tiniszex" közvádas..., ha az elkövető 18 fölötti. Kell egy "rosszakaró", viszont, amíg tart az eljárás, a fiatalabb fél (jellemzően a lány) betölti a 14-et, és a dolog maximum egy megrovással megúszható...

Before · http://azbeszt.blog.hu 2015.03.31. 08:07:36

@Aranyi Gábor: elég nagy hülyeség, érthetetlen, hogy az amúgy jó törvényhozói szándék miért csúszik el egy ilyen szabályozatlan anomálián.

Aranyi Gábor 2015.03.31. 13:57:54

@Before: Valszeg azért, mert a törvényhozó kicsit önfejű... Hányszor van, h. "az egész szakma" úgyszólván pártfüggetlenül visít, mégis átnyomják a törvényt, aztán jönnek a módosítások meg a magyarázkodások. Azért legyünk őszinték... Értem én, h. a "tiniszexet" nem akarják kriminalizálni - az azért nem igazán tipikus, hogy az általam jelzett majdnem 14-alig múlt 18-as helyzet kialakuljon. Ezért fogalmaznék a jelzett szakértővel együtt úgy, h. erre a különben ritka szitura MÁR MA van kielégítő (osztrák) megoldás. Az is érthetetlen h. a vérfertőzés tételét miért vitték le - vagy naonis érthető... A magánvéleményem az, h. nem lehet minden... izé mellé se közlekedési, se másmilyen rendőrt állítani. Azt se értem, h. miért a befejezett aktusban gondolkodik úgyszólván mindenki - én a testi-lelki egészséget, az ilyen (egészséges) élethez való jogot tartom igazán fontosnak.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2015.03.31. 18:00:05

@Aranyi Gábor: hát, a törvény pont nem a befejezett aktusban gondolkodik (legalább is, ha az eredeti témáról beszélünk), ott nagyon alaposan körül van írva, hogy gyakorlatilag semmi szexuális jellegű tevékenység nem megengedett.
A vérfertőzés jogi viszonylatairól nem tudok semmit.

Aranyi Gábor 2015.04.01. 16:51:24

@Before: "úgyszólván mindenki" - írtam, kivéve valóban a törvényalkotókat. A vérfertőzés megítélése enyhült, valszeg egy bizonyos kultúrkörbeli hagyomány miatt. (Aha... egyiptomiak... angolul: "gipsy"-k...) "Az új Btk. – némiképp meglepő módon – enyhítette a vérfertőzés (199. §) büntetési tételét. A korábbi jogszabály tudniillik egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel rendelte büntetni azt, aki egyenesági rokonával közösül vagy fajtalankodik. Az új törvényszöveg viszont így szól: „aki egyenesági rokonával szexuális cselekményt végez, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”. Az indokolás szerint a korábbi büntetési tétel „a többi bűncselekményhez és a külföldi szabályozásokhoz képest is eltúlzottnak tűnik”. A testvérek közösülése továbbra is vétségnek minősül, és maradt a maximális kétéves szabadságvesztés is. Nem változtattak azon a rendelkezésen sem, hogy nem büntethető a leszármazó, ha a cselekmény elkövetésekor a tizennyolcadik életévét nem töltötte be. "

Before · http://azbeszt.blog.hu 2015.04.02. 05:47:14

@Aranyi Gábor: Hát, egészségükre. Mondjuk felőlem aztán csinálják nyugodtan, ha jól esik, csak a világért se szaporodjanak...

Mike Hunter 2015.04.24. 01:59:32

Kevesen tennék fel a kezüket, ha az lenne a kérdés, hogy ki tartotta meg a szüzességét a házasságig, de még a nagykorúságig is maximum csak néhányan. Mi is szexeltünk. :)

falsiloquus 2015.05.09. 09:50:43

Sztem azt kéne büntetni, ha egy alkoholista apa lelkileg terrorizálja a gyermekét, évekig, mindegy h fiú-e vagy lány. És nem azt, hogy 1 fiú és egy lány (vagy 1 lány és egy l lány, vagy 1 fiú és egy fiú, vagy 2 fiú és 1 stb... egymással szexel).
Röhejes, hogy a tinik egymás közötti szexét büntetik, miközben arról tudomást se vesznek, hogy a családokban a gyermekek éppen az alkoholista apjuk áldozatai lesznek: na nem úgy, h megerőszakolja őket, de az állandó ordítozásaival, veréseivel terrorban tartja az egész családot. Ez kurvára senkit nem érdekel, csak az, hogy, jé, ez a két tini egymást nyalja miközben egyikük még nem töltötte be a törvényi korhatárt. Gusztustalanul nevetséges az egész, és egyáltalán a korhatár megállapítása is az. Az ivarérés, vagy a lelki érés, vagy a szellemi érés nem határozható meg 12, 14, 16, 18 évben. Elismerem, kell legyen egy korlát, de azért ennyire síkhülyén se legyünk merevek. Az alkoholista szülőktől féltsük inkább a gyerekeinket, és ne egymástól, ha kérettethetik. Féltsük őket inkább önmagunktól, akik megnyomorítjuk őket alkoholizálással, oda-nem-figyeléssel, durvasággal stb stb stb. De hogy most pár fiatal egymásra talált egy bulin??? Jézusom, ez a képmutatás tetőpontja!!!

evil demon satan devil 2015.05.27. 11:52:44

nem tudom mi a van a mai 12-13 évesekkel, ebben a korban nekem talán ha az első éjjeli magömléseim megtörténtek :)
nem hogy szexre gondoljak az osztálytársnőimre, akik még a kötelezően hordott tornadresszben sem gömbölyödtek sehol :D
bezzeg középsuliban, mikor már formálódtak a lányok, elég volt nekik is a melegítő, v a póló-rövidnaci kombó :(
süti beállítások módosítása