Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Diót tört a fenekével Gerard Butler - videó

2013. június 11. - prominent

gerard-butler-670x350.jpg

Nem semmi tettre vetemedett Gerard Butler amerikai színész. Egy német tv showban nem kisebb mutatványra volt képes, mint hogy a fenekével diót törött, bizonyítva, hogy milyen kemény a hátsó fele. Ezzel azonban még nem volt vége a mutatványnak, ugyanis élő egyenes adásban a nadrágjába egy vödör jeget is öntött. Minderről részletekbe menő videó is készült.

Videó a tovább mögött!

Gerard Butler a német Wetten Dass...? (Fogadjunk...?) című műsorban tisztelettel nézte, amint egy vállalkozó kedvű fiatalember több tucat diót tör a fenekével. Miután végzett, Butler a férfi hátsóját megpaskolta, hogy meggyőződjön, mennyire kemény. Majd a műsorvezető Markus Lanz vette célba nemesebb felével a diót. Másodszorra sikerült is.

Gerard Butler produkciója magáért beszél.

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr985356307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása