Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Meglepő bejelentés: meleg a Szökés sorozat sztárja

2013. augusztus 22. - prominent

Wentworth-Miller-018.jpg

Wentworth Miller sokkoló kijelentést tett, miután meghívták az egyik oroszországi filmfesztiválra. Most már talán nyugodtan alhat, azonban nyilván sok női rajongónak összetörte a szívét. A Prison Break (Szökés) sztárjáról már korábban is pletykálták, hogy meleg, ám mindezidáig ködösen fogalmazott a magánéletével kapcsolatosan.

Részletek a tovább mögött!

A negyvenegyéves sztár visszamondta a meghívást, mivel jelenleg nem éppen kedvező a melegek és leszbikusok megítélése Oroszországban, és melegellenes törvény kifejezetten árt a másságuk miatt amúgy is megbélyegzett közösségnek.

"Köszönöm a szíves meghívást. A múltban nagyon szívesen látogattam Oroszországba, azonban mint homoszexuális az orosz kormány melegekhez és leszbikusok iránt tanúsított magatartása miatt vissza kell utasítanom a meghívást." - írta nyílt levelében Wentworth Miller.

wwe.jpg

"A helyzet korántsem elfogadható és nem érkezhetem abban a tudatban, hogy részese leszek egy ünnepségnek egy olyan országban, ahol megtagadják ezeknek az embereknek a szerelemhez és a számukra természetes élethez való jogot." - írta. Hozzátette, hogy ha változna a helyzet, szívesen visszatérne Oroszországba.

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr845471789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása