Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Írónak áll a pornószínésznő

Jenna Jameson újra sikamlós utakon

2013. május 30. - prominent

jj.jpg

Egészen másfajta csúcsra ácsingózik a világhírű pornószínésznő, Jenna Jameson. A felnőttfilmekben sikert sikerre halmozó 39 éves nő egy reggel úgy ébredt, hogy ő bizony tollat oppardon billentyűzetet ragad és megosztja érzéki képzeletét az olvasóközönséggel.

A Sugar című első erotikus novellája október folyamán lát napvilágot. Nem egyedül veti papírra örökbecsű szexi történeteit, az íráshoz segítségül hívta a neves romantikus szerzőt, Hope Tarr-t, így kettejük műve lesz. Az édeske azonban nem elégszik meg egy kötettel, több ötlete is van a tarsolyában, amit szeretne az olvasóközönség elé terjeszteni.

Nemcsak a szexuális felébredést tartja céljának, hanem a könyvben helyet kap a romantika és a boldogan élnek, míg meg nem halnak klisé.

Meglátjuk, nem lesz-e túl magas a Parnasszus és zuhan a könnyedén a mélybe. Kíváncsian várom a folytatást!


-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr135336539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.06.16. 20:22:09

ez aztán a hír, még egy ringyó meséli el, hogyan kell szopni és mélytorkozni, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga volna! :D
süti beállítások módosítása