Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Liptai vadul ágycsatázott Kucsera Gáborral?

2013. május 31. - prominent

Liptai-Claudia1.jpg

Lehetséges, hogy Liptai Claudia és Kucsera Gábor kajakozó forró légyottokat tartott egy forró kontinensen. Állítja Szepesi Nikolett egykori úszónő, aki Én, a szexmániás című könyvében kendőzetlenül meséli el pikáns és arcpirító, meghökkentő és sokkoló élettörténeteit. Ugyan neveket nem említ, de olyannyira behatárolóan körülírja a szereplőket, hogy azok beazonosítása szinte gyerekjáték. Ennek járt utána a Bors napilap, ami megszellőztette, hogy kivel és hogyan szeretkezett Liptai Claudia színésznő-műsorvezető.

Részletek és képek a tovább mögött!

„Az egyik kereskedelmi tévé szervezte ezt a valóságshow-t, sztárokkal, ilyen-olyan feladatokkal. A kajakos örömmel ment, s nem csak a pénz miatt. Az sem volt csekély. Újabb kihívás, újabb hódítás. Miután hazajött, s újra találkoztunk (akkor már nem volt szex közöttünk...), szerényen mesélte, hogy ott kint, abban a forró országban, az éhező gyerekek megsegítése közben precízen magáévá tette az egyik versenyzőtársat, a népszerű cicababát és (most kapaszkodj meg!) a műsorvezetőt is." - olvasható a Bors oldalán és a könyvben. De itt még koránt sincs vége a történetnek, mert a folytatás is rejteget kellő izgalmakat.

lipkucs.jpg

"Aki amúgy igazi celeb ebben a kis országban. Mindig foglalkoznak vele a lapok, hogy éppen kivel kavar. Na, most a kajakos, ahogy kell, megfektette, s úgy beszélt erről az aktusról, mint az élete egyik legkellemesebb élményéről. Azt mondta a celebről, hogy igazi vadmacska az ágyban. Hogy olyan nő, akiről minden férfi álmodik, hogy minden rezdülése, mozdulata, érintése vad érzékiségről tanúskodik. Nagy b*szás volt, na. Ezt mesélte nekem a kajakos.”

kg01.jpg

Az igazság persze talán soha sem derül ki, annyi azonban bizonyos, hogy ez remek kis reklám nemcsak a könyvnek, hanem Liptainak és Kucsera Gábornak is, aki harmadmagával levetkőzött a Joy magazinnak.

kucs.jpg

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr355337594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása