Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Mission: Impossible 5 új rendezője, és Tom Cruise visszatér

2013. augusztus 06. - prominent

Tom-Cruise-Working-on-‘Mission-Impossible-5’.jpg

Az már tudható, hogy nem Brad Bird, a Mission: Impossible 4 azaz alcímen a Fantom protokoll rendezője irányítja a film folytatását. Mindezidáig azonban nem lehetett tudni, ki áll majd a Mission: Impossible 5 mögött. Most erre is fény derült, ugyanis a Paramount Pictures bejelentette a rendező személyét, valamint, hogy Tom Cruise is visszatér Ethan Hunt-ként.

Részletek a tovább mögött!

A filmet gyártó stúdió hivatalosan is megerősítette, hogy a Lehetetlen küldetés filmet Christopher McQuarrie (Jack Reacher) rendezi. A forgatókönyvet Drew Pearce (Iron Man3 azaz a Vasember 3), és természetesen Tom Cruise ismét Ethan Hunt bőrébe bújhat.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy ismét Chrisszel dolgozhatok a Mission: Impossible következő részében. - mondta Cruise. - Úgy kezdtem producerként tevékenykedni a filmsorozatnál, hogy elképzelésem volt arról, a különféle rendezők különféle látásmóddal közelítenek a filmhez. Chris egy rendkívüli filmkészítő, aki valóban szívdobbantó akciókkal fogja elkápráztatni a közönséget az egész világon."

A Mission Impossible 5 várhatóan 2015-ben érkezhet a mozikba. - IMDb

 

-prominent-

forrás: Paramount Pictures

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr355447271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása