Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Apa és fia negyven évig élt a dzsungelben - a háború végéről se tudtak - Videó

2013. augusztus 09. - prominent

eltuntek.jpg

Két negyven éve elveszett férfira bukkantak Vietnam egyik dzsungelében, ahová a vietnami háború elől menekültek. Annyira elszigetelten éltek négy évtizedig, hogy arról sem értesültek, hogy vége a háborúnak. Megtalálásukkor a 82 éves férfi még valahogyan kommunikált a Cor kisebbség nyelvén, azonban a 41 éves fia csupán néhány szót ismert. - jelentette a Quang Ngai tartományban lévő Tay Tra település egyik képviselője.

Részletek a tovább mögött!

Ho Van Thana-t legutóbb 1973-ban látták, amint kisfiával a dzsungelbe menekül azután, hogy a házát bombatalálat érte, ami megölte feleségét és két gyermekét. - írja a Dan Tri napilap. 

Mindkét férfit egy közeli faluból származó két férfi találta meg, akik fáért menve negyven kilométert gyalogoltak a dzsungelben. Ott találtak rá a faházikójukra. A falusiak a helyi hivatalnak jelentették a látottakat, és ezt követően a két férfit visszahozták a civilizációba.

Apa a fiával annak köszönhetően élte túl az őserdőben, hogy zöldséget termesztettek és vadállatokra vadásztak. Egész idő alatt semmilyen kapcsolatuk nem volt a világgal. Kunyhójukat magasra építve élték mindennapjaikat.

Az ottani hely médiában megjelenő képeken a fiatalabbik férfi látható, aki egy ágyéktakaróban volt látható, amit fakéregből készült.

korhaz.jpgHo Van Than kórházban.

fahaziko.jpgEbben a kunyhóban éltek négy évtizedig.

ruha.jpgFakéregből készítettek maguknak öltözéket.

agyekkoto.jpgA 41 éves férfi teljesen "elvadult", csupán néhány szót ismer.

További képet és videót EZEN az oldalon találni.

-prominent-

forrás: Dan Tri napilap

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr865453510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása