Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Megvan a szexpáros a Szürke ötven árnyalata filmhez

2013. szeptember 02. - prominent

szürke50_1.jpg

Vad ostorcsapások, erőszakos közösülések, bilincs, bőr és sok-sok szex lesz látható a Szürke ötven árnyalata című szoftpornó filmben. Anastasia Steel és Christian Grey erotikus vágyaktól fűtő és elsöprő szexuális kalandokban bővelkedő története egyszerre szó szerint lebilincselő és mulattató. A könyv alapjául szolgál egy mozifilmnek, amelyről eddig csak találgatások voltak, hogy ki alakítja a két főhőst. Ez mára kiderült.

Részletek a tovább mögött!

A mamipornónak is nevezett történet megfilmesítésében Anastasiát Dakota Johnson, Don Johnson és Melanie Griffith lánya alakítja, míg Christian Grey-t Charlie Hunnam (Kemény motorosok) alakítja.

charlie.jpg

Amikor Anastasia Steele, az irodalom szakos egyetemi hallgató interjút készít Christian Greyjel, az ifjú vállalkozóval, gyönyörű, okos és ijesztő férfival találja szemben magát. A nem e világban élő és ártatlan Ana megretten, amikor ráébred, hogy akarja ezt a férfit, és annak rejtélyes tartózkodása ellenére kétségbeesetten próbál közelebb kerülni hozzá. Grey, aki képtelen ellenállni Ana csendes szépségének, eszének és független szellemének, elismeri, hogy ő is akarja a lányt de a saját feltételei szerint. Ana, akit egyszerre ijeszt és izgat Grey szokatlan szexuális ízlése, habozik. Greyt minden sikere - multinacionális vállalkozásai, hatalmas vagyona, szerető családja - ellenére démonok gyötrik és az önuralom kényszere emészti. Amikor a pár vakmerő, szenvedélyes viszonyba kezd, Ana fölfedezi Grey titkait és tulajdon, sötét vágyait.

Johnson(1).jpg

Az E. L. James tollából származó történet tehát bőven ad lehetőséget a film alkotóinak, remélhetően élnek is vele. A tervek szerint a film 2014-ben érkezhet a mozikba.

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr125490167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.09.03. 10:01:17

Hiába vagyok kőkemény Samcro rajongó ez még mindig totálisan hidegen hagy.
süti beállítások módosítása