Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Dugtál már a könyvtárban?

2013. november 11. - prominent

LIBRARY sex.JPG

Szexuális fantáziákban is gyakran szerepel intellektuális csajjal közösülni. Legalábbis a legtöbb férfi elképzelte már, milyen lenne a kedves és a szemüvege mögül kéjesen kikacsintó könyvtáros Lizikével a szex. Ez most megvalósult. A nagy könyvtárakban nemcsak a tudásban lehet elmerülni.

Részletek a tovább mögött!

Szürke, esős nap volt, amikor álmosan bandukoltam az egyik fővárosi könyvtárba, hogy ott az egyik kedves hölggyel elcsevegjek. Kezdetben nem a művelődés miatt jártam a könyvtárba, látogatásaimnak jóval prózaibb oka volt: megtetszett az egyik könyvmoly kisasszony. Nevezzük Lizikének.

Lizike magas, karcsú, modellalkatú, hosszú fekete hajú, kreol bőrű és szemüveges harmincas nő volt. Nem is értettem, mit keres itt, amikor egy sor más szakmában is könnyedén elhelyezkedhetne.

- Pszt, ez egy könyvtár. - szólt rám első alkalommal, amikor az amatőrök ügyefogyottságával férfias hangommal próbáltam érdeklődni az elérhető olvasmányok után. Kicsit halkabbra véve a hangomat először humorral próbáltam oldani a helyzetet, megkérdeztem, kölcsönözhető-e a Kámaszútra.

Lizike szeme felcsillant, vagy a szemüvegén a neonfény, nem tudom, totál be voltam zsongva, hogy vajon hogyan reagál. Elmosolyodott, és halk, búgó hangon közölte, természetesen, van, gondolva az olyan fiatalemberekre, mint amilyen én is vagyok. Nah, megörültem, veszi a lapot, lesz ebből valami. Reményeim csillogásában követtem őt a hosszú folyosókon, gyengén ringó csípője láttán bizony egészen más képet kezdtek az agyamba villanni.

Nem sokat teketóriázott, amikor lehajolt, vékony nadrágján kirajzolódott ama rózsácskája, aminél szebbet álmomban sem láttam. Pillantásommal szinte levetkőztettem és elképzeltem, amint izmos karjaim belemarkolnak formás fenekébe. Eme gondolat hatására dudorodni kezdett a szerszámom és egyszerre baromira szűk lett a nadrágom. Basszus, gondoltam magamban, kínosan kanos vagyok. Alig bírtam lecsillapítani magam, ugyanis folyton a formás fenékre tévedt a tekintetem. És már csak azon elképzelésre, hogy elöl meg közepesen nagy, formás keblek lengnek, na az sem nyugtatott meg.

librarysexs.jpg

- Ha esetleg nincs meg, semmi probléma, hamar elmegyek. - mondtam kissé elfúló hangon és csodálkoztam, hogy ezt vajon tényleg én mondtam. Totál kiakadtam, hogy még a hangom is cserben hagy. Az a fajta férfias hang, amitől a nőknek nedvesedik a bugyija. Na, szép, gondoltam, most aztán jól eltoltam az egészet, biztos tök idiótának gondol.

Ám nem sok időm maradt tovább agyalni sületlenségeken, mivel Lizike felállt és megfordult és olyan vizslatóan végigmért, hogy ha hentesboltban kimértek volna, már kilóra eladhattak volna. Levette a szemüvegét, amikor is látható váltak azok a vadóc szemek, amikben csak úgy szikrázott a vágyakozás, és pillantása megállapodott a férfiasságomon, ami dudorodott a nadrágban.

Szemügyre vette, úgy tűnt, hogy mély lélegzetett vett, vagy csak a keblek mozgását láttam annak, és közben közelebb lépett, úgy suttogott a fülembe, mert hát mégiscsak könyvtárban vagyunk.

- Kövessen, fiatalember, mutatok magának valamit. - és ezzel behúzott még beljebb az olvasmányoktól roskadozó polcok közé. Ott sorakoztak a régi klasszikusok, címeket nem tudtam elolvasni, mivel túl gyorsan haladtunk. - Úgy látom, ez Önnek való. - nyomta kezembe a különféle izgatószerekről szóló, megkopott borítójú könyvet, vagy ha erőteljesebb izgalmakra vágyom, akkor a Justine, avagy az erény meghurcoltatása Sade márki tollából. Ezt ajánlotta nekem. Fogalmam se volt, mik ezek a művek. Ott álltam, ágaskodó férfiassággal és próbáltam elolvasni a mű ismertetőjét, de sehogyan se tudtam értelmezni. - Vagy esetleg kereshetünk más módot is arra, hogy kielégítsük a .... kíváncsiságát. - mondta hamiskás kacsintással Lizike és leült az egyik kis székre, hogy az alsóbb polcokra is rálátása legyen.

Csakhogy ebben a pózban éppen a farkam magasságában volt a feje és akaratlanul is az volt a gondolataimban, hogy megfogom a fejét és gyengéden odahúzom. Így téve egyértelművé azt, hogy lehet kielégíteni mást is a kíváncsiságomon kívül. Ekkor megfordult, felém pillantott és most már egyértelműen a vágyat véltem felfedezni szemeiben és a kielégítetlenséget. Nah, több se kellett, odahajoltam hozzá és megéreztem a kellemes parfümjét, gyengéden hozzáértettem a kezem a kezéhez. Ekkor már szinte az arcunk is összeért.

librarysex.jpg

Megcsókoltam. De úgy, hogy kiestek a kezéből a könyvek, nagyot koppantak a padlóra érve. Egyre szenvedélyesen játszottunk a nyelvünkkel és éreztem, mindjárt megbolondulok, ha ott és akkor nem tehetem magamévá. Szapora pulzusommal, forrósággal elöntve egyszeriben két könyvpolc közé vittem, lehámoztam róla a ruháját. Észre se vettem, hogy blúza alatt nem visel melltartót, keblei puha érintésűek voltak, és beleillettek a tenyerembe. Gyengéden cirógattam, majd pedig leválva az ajkairól egyéb domborulatok felé vettem az irány.

Szeméremdobjához leérve, fogaimmal próbáltam levetni a nadrágra cipzárját, de ami a filmben működik, az a valóságban kevésbé. És miután segített, ott állt előttem teljesen pucéran, testének minden hajlatát látva és istenem, az a kellemesen finom illat.. Ááh, azonnal a combok közé fúrtam a fejem.

Miután teljesen felhevült a vágytól, most ő vette kezébe a dolgokat. Szorítása nagyon izgató volt, és farkam már alig bírt magával, szó szerint kiugrott a nadrágból, amikor kiszabadítva az ajkai előtt állt. Lizikének láthatóan kikerekedtek a szemei, amikor is látta méretes dákómat, és nem sokáig teketóriázott, hogy a szájába vegye. Én még ilyen orális kényeztetésben nem részesültem. Igazi vad amazonként vetette rá magát a szerszámomra és úgy eljátszott vele, hogy az kis híján meg nem szólalt.

librarysex2.jpg

Mire eljutottam volna a csúcsra, gyorsan félbehagyta a kényeztetést és felegyenesedett. Nem bírtam magammal és azonnal megfordítottam, kezemmel matatni kezdtem a teljes lucskosságban és amilyen kiéhezett voltam, olyan gyorsan beléhatoltam. Élesen felsikoltott. - Pszt, hiszen ez mégiscsak egy könyvtár. - súgtam neki szaporán lihegve a fülébe. Olyan hamar érkezett a kielégülés, hogy attól tartottam, ő neki nem volt elég. Nem vártam meg, amíg lelombozódik és mintegy hálaként olyan nyelvcsapásokkal próbáltam kielégíteni, ami akár egy pornósztár dicséretére is válhatott volna.

Mindketten kielégülve elnyújtóztunk a polcok között és aztán szép lassan szedelőzködtünk. Felöltöztem, előre mentem, hogy Lizikének legyen ideje rendbe szednie magát. Így érkeztem kolléganőjéhez, aki regisztrálta a könyvek kölcsönzését. Sokat sejtő mosollyal köszöntem meg, hogy ennyire odafigyelnek, hogy csillapítsák az ember vágyát..... gyorsan hozzátettem, hogy a tudásvágyát.

Hónom alatt a könyvekkel, széles és elégedett mosollyal léptem ki a város szürke forgatagába, mégis felettébb jól éreztem magam és szinte ragyogtam. Azóta gyakran járok Lizikéhez, és nincs ellenére még a Szürke ötven árnyalatának egyes kissé bizarr jelenetei sem.

Szeretek így művelődni.:)

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr685627036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cheelee 2013.11.17. 07:40:25

Ez egyszerűen elképesztő.És izgató és fantasztikus.Nő lévén -s mivel minden nő eljátszott már gondolatban azzal,hogy ilyen és ehhez hasonló dolgokat csinál legalább egyszer az életben- ,irigylésre méltó. És bár sajnos a férfi nemet nem ismerem kellő teljességgel,azt hiszem nekik is van mire irigykedni..
süti beállítások módosítása