Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Elképesztő szerződést kötött a Facebook alapítója a feleségével

2013. június 15. - prominent

markpriscilla.jpg

Nem mindennapi szerződéskötésnek voltak szemtanúi azok, akik részt vettek Mark Zuckerberg, a Facebook ötletgazdájának és tulajdonosának esküvőjén. Priscilla Chan, az ara nem akármilyen házassági szerződéssel állt elő, amiben kikötötte, mennyit köteles vele a férje foglalkozni, és milyen gyakran kell szexelni.

Részletek a tovább mögött!

Ez nem éppen a legromantikusabb dolog, de úgy látszik, párkapcsolati elővigyázatosságból erre kellett vetemednie az asszonynak, ha azt akarja, hogy férje rendszeresen foglalkozzon vele.

Priscilla a szerződésben kiköti, hogy legalább 100 órát kell Marknak foglalkoznia vele, illetve heti egyszer szexelniük is kell. A nő tehát egyetlen aláírással bebiztosította magának az egy életre szóló figyelmet a férje részéről.

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr895362343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása