Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Mindenkit megdugott, aki mozgott

2023. február 07. - prominent

kucsera.jpg

Hódításainál nem fogta vissza magát Kucsera Gábor.

Napok óta attól hangos a magyar közbeszéd egy része, hogy az ismert kajakos, Kucsera Gábor és Tápai Szabina különváltak. Miközben kettős életéről pusmogtak a háttérben, a pár valamiért csak most vállalta fel döntését. Merthát mi köze is van hozzá a világnak. Hacsak nem morális tanulságot von le abból, hogy mi a teendő, ha az egyik félrekefél.

Kucsera ügyei nem újkeletűek, hiszen amikor még egyedülálló volt, akkor sem volt mindig egyedülálló. Nem szenvedett hiány. Sokan csalódottan felsóhajtottak, hogy a sportos szépfiút igába vonták, azonban mint az utóbbi időben kiderült, csupán látszat volt. Dehát a tigris se tudja levetni a csíkjait.

Szaftosabbnál szaftosabb részletek kerülnek elő, és talán még könyvet is megírnak az exszeretők, aztán megtudhatjuk, milyen gusztusai vannak a fiatalembernek.

De végtére is: miért is kellene tudnunk? Mi közünk hozzá?

Fotó: ripost

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr3318043262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása