Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Megdöbbentő fotó Michael Jackson hálószobájáról!

2013. június 13. - prominent

michael.jpg

Tele volt gyógyszerekkel és orvosi műszerekkel a pop királyának hálószobája 2009-ben azon a végzetes napon, amikor örökre eltávozott az élők sorából. Michael Jackson erősen gyógyszerfüggővé vált, aludni sem tudott orvosi készítmények nélkül, sőt, az ébrenlét is gondokat okozott neki. Minderre a napokban derült fény, amikor a Los Angeles-i rendőrség nyilvánosságra hozta azon fényképfelvételeket, amelyeket a sztár elhunyta után készített a helyszínen. Megdöbbentő látvány!

Részletek és fotó a tovább mögött!

A fotó(k) tanúsága szerint Michael Jackson bérelt házának hálószobájában számos gyógyszer és orvosi műszer volt, több tucat oxigénpalack az ágy mellett, illetve infúziós állvány, valamint Propofol nevű műtéti altatót tartalmazó palackok is ott sorakoztak.

Emellett a helyszínelők lorazepam, diazepam és lidokain tartalmú gyógyszeres üvegeit is megtalálták. - írja a The Daily Telegraph online kiadása.

A szekrényben lógnak Jackson híres dzsekijei közül néhány, az ágya megágyazatlannak tűnik, párnák és takarók szanaszét. Elképesztő látvány a kis asztalon lévő csecsemő-fotók mellett egy hatalmas konyhakés.

Michael gondosan őrzött egy éjjel-nappal nyitva tartó gyógyszertárakról készített listát.

michael-jackson-be_2588693b.jpg

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr805360338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása