Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Kié ez a szexi hátsó?

2015. június 30. - prominent

fenek.jpg

Van mit irigyelni attól a férfitől, akinek ilyen formás fenék tulajdonosával él együtt. A Victoria's Secret modellje egy ismert énekessel jár.

Lehet szemet mereszteni, ez bizony egy valós nő feneke és már elkelt. Legalábbis egy időre. Merthát ugye, az életben semmi sem biztos. A huszonhat éves, Namíbiából származó csaj tudja, hogyan kell más nőket inspirálni és megörvendeztetni rajongóit. Behati Prinsloo a szociális hálón folyamatosan közli a különféle reklámkampányokon készült felvételeket, ám a legutóbbi fotójától több pasinak is leesik az álla.

behati.jpg

Megmutatta a tökéletes fenekét. Azonban ez csupán a szemnek való, ugyanis a megmarkolása csupán férje kiváltsága, aki nem más, mint a Maroon 5 énekese, Adam Levine.

behati2.jpg

Az ismert énekesnek mindig is bejöttek a modellek, többekkel is egy párt alkotott, azonban éppen Behati volt rá a legnagyobb hatással, aki a Victoria's Secret modellje. Ráadásul a Maroon 5 egyik videójában, az Animal klipben is szerepelt.

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr367586378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.07.01. 14:01:56

Irigykedjen az a férfi, aki egy női fenékkel akar együtt élni, azzal beszélgetni, családot alapítani, sétálni. Biztos van ilyen férfi is. Persze ha majd kicsit öregszik, szül, akkor megváltozik a formás hátsó és már dobják is, mert lesz tőle formásabb.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2015.07.01. 16:15:27

Bazz!Ahogy megláttam a fazont,egyből a Maroon5 jutott eszembe,meg hogy meg kellene nézni az animals-t!:))
Utána néztem meg a szöveget.:))

Alick 2015.07.01. 18:41:11

Eléggé keszeg segg, az ideálisat Kardashian és eközé lőném be...
:)

Alick 2015.07.01. 18:43:23

Szóval eléggé botsáska alakja van a hölgynek, de egy kis gyúrás, egy kis kajálás és tényleg ideális lehet. :)

mohaa 2015.07.01. 21:04:12

Majd megereszkedik. :) Férfiként olyan jókat tudok röhögni a nyálcsorgató barmokon. Jó segge van. És? Attól még lehet egy arrogáns, öntelt picsa. :)

Netuddki. 2015.07.02. 07:49:23

Kinek mi a jó ugye.
A velveten is, ahol persze nem lehet komentelni, nyomatják az ilyen jő nő, olyan jó nő cikkeket. Aztán ha kattintasz, egy átlag macát látsz a képen. Valahogy kattintást kell szerezni, ez van. Aztán legközelebb várják csak a kattintásomat!
Mellesleg a velvetnél dedósabb bandát még nem hordott a hátn a föld. Villyantott vazzeg, kilátszott a bugyikája. Tisztára mint az ovodában...
süti beállítások módosítása