Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Madonna váratlanul megjelent egy filmvetítésen

2016. augusztus 25. - prominent

13625370_937761259667072_2001540827740184314_n.jpg

Hatalmas feltűnést keltett a pop királynője, amikor megjelent. Sokkolta az ott lévőket. Percekig nem tudták felfogni, hogy a világ egyik legismertebb és minden idők legsikeresebb énekesnője ül a nézőtéren. Így kell aztán felkelteni a figyelmet.

Mintegy négyszáz rajongónak esett le az álla, amikor egyszer csak megpillantották Madonnát, amint köztük sétál az üléssorok között, hogy elfoglalja helyét. Mindez szerdán este a New York-i Modern Művészetek Múzeumában történt, ahol a Madonnával az ágyban című dokumentumfilm 25-ik évfordulóján tartott vetítésre került sor. Azért érkezett a popkirálynő, hogy jelenlétével is támogassa Alek Keshishian rendezőt illetve Vincent Paterson turnérendezőt, valamint Salim és José táncosokat.

madonna_truth_or_dare.jpeg

A maga nemében korszakalkotó és meglehetősen provokatív dokumentumfilm az énekesnő 1990-es Blond Ambition (Szőke becsvágy) című turnéjának kulisszatitkairól készült. Valóban hihetetlenül merész és újszerű volt, hiszen előtte még sosem fordult elő, hogy egy popsztár ennyire közel engedje magához a kamerát, mint azt tette Madonna, aki a filmben is látható jelenetek tanulsága szerint a legintimebb helyzetekben is engedte filmezni magát. Erről maga a rendező, Keshishian is meggyőződhetett, hiszen bárhová követhette a világ egyik legismertebb énekesnőjét. Madonna pedig hagyta, hogy lefilmezzék a legkülönfélébb helyzetekben: orális szexet imitálva egy Evian-ásványvizes üvegen, pucéran az öltözőjében, táncosokkal a saját ágyában, vagy éppen orvosi vizsgálatnál. Ez utóbbinál maga Warren Beatty, hollywoodi filmsztár megjegyzést is tett, hogy Madonna nem tud kamera nélkül létezni.

madonna_truth_or_dare-962465443-large.jpg

A híres szoknyavadászon kívül egyébként több ismert ember is feltűnik a dokumentumfilmben. Többek között Kevin Costner, Antonio Banderas, Al Pacino, Pedro Almodóvar,  vagy éppen Lionel Richie, Matt Dillon, Olivia Newton-John és Sandra Bernhard, akivel Madonnának kifejezetten szoros kapcsolata volt.

Madonna a vetítésen vörös ruhát viselt és láthatóan élvezte, hogy elkápráztathatta rajongóik, nagyokat mosolygott rájuk.

 

Ugyan a Madonnával az ágyban c. dokumentumfilmet 1991 májusában mutatták be, de úgy tűnik, augusztusra tartogatták a jelentős ünnepléseket, hiszen a négygyermekes családanya augusztus 16-án töltötte be az ötvennyolcadik életévét és ezt megünnepelendő egy kis családi kiruccanást tett Kubába, ahová vele tarott Rocco fia is, aki korábban egy családi vita hevében otthagyta anyját és átmenetileg Londonba szökött. Ott élt egy rövid ideig apjával, a filmrendező Guy Ritchievel és annak családjával.

madonna-1-435.jpg

Madonna a mostani vetítésre magával vitte lányát, Lolát is, aki az első sorból nézhette hatalmas filmvásznon, ahogyan édesanyja orális szexet imitál egy ásványvizes üveggel.

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr6711651746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása