Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Rihanna álló mellbimbókkal nézte meg Prágát

2016. július 28. - prominent

rihanna01_1.jpg

A villamoson bort fogyasztott, a szálló személyzete ételt, italt és jeget vitt a történelmi közlekedési eszközbe. Aztán sétára indult, nem semmi látvány volt.

Alaposan felborította a közlekedést Prágában Rihanna, amikor a száztornyú városban megtekintette a történelmi városközpontot. Az énekesnő ugyanis az Anti World Tour keretében koncertezett a cseh fővárosban. Aztán maradt még egy napot és rövid sétát tett a belvárosban, hogy történelmi villamossal végigjárja.

rihanna02_1.jpg

Bár a jónépnek, mint általános földi halandónak a villamosssal való közlekedés unalmas, addig Rihannát teljesen feldobta. A kényelmet azonban megkövetelte, hiszen a Four Season szálló, ahol elszállásolták, személyzete a régi közlekedési eszközbe vitte neki az ételt, egy üveg pezsgőt és bort, sőt, jeget is kapott.

#Prague

@mdollas11 által közzétett fénykép,

A körséta mintegy egy órát tartott. RiRi megtekintette a Nemzeti színházat, a Károly-teret illetve a Kisoldalt. A villamost számos autó követte, amiben a sztár testőrei voltak. Míg ő teljesen élvezte ezt a kis kiruccanást, a csehek nem voltak elragadtatva, mivel Rihanna alaposan felforgatta a közlekedést és dugót okozott.

Már csak maga az énekesnő jelenléte vonzotta a figyelmet. Főleg azért is, mert olyan öltözékben lépett az utcára, amit még a sokat látott cseheket is meglepte.

@badgalriri x @mdollas11 #Prague

Rihanna One Love (@rihanna_onelove) által közzétett fénykép,

Rihanna ugyanis nem a trendnek megfelelően öltözött fel, hanem bizony sajátos öltözéket választott. Fehér, testhez simuló ruhát viselt, melltartó nélkül, magas sarkú bokaszandált - mintha zoknija lenne - és a vállára bundás stólát tett és mindezt futurisztikus napszemüveggel tette érdekesebbé.

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr768920534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása