Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Meglepő dolog derült ki Whitney Houstonról

2016. június 09. - prominent

wh.jpg

Exférje jött elő a sokkoló kijelentéssel. Nem fogod elhinni, mit árult el az énekesnőről Bobby Brown. Leleplező részletek a tovább mögött!

Az a hír járja, hogy Whitney Houston biszexuális volt és ha megélhette volna leszbi hajlamait is, akkor még mindig élne. Legalábbis ezt állítja Bobby Brown, aki tizennégy évig volt az énekesnő férje. Állítása szerint Whitney szerelmi kalandba keveredett az asszisztensével, Robyn Crawforddal, azonban az énekesnő családja nem nézte volna jó szemmel ezt, így titokban kellett tartani.

robyn.jpg

Bár maga Whitney élete során többször is cáfolta, hogy közte és Robyn között szerelmi viszony lenne, a férje most mégis ennek ellenkezőjét állítja.

 

"Tudtam erről. Tizennégy évig voltunk házasok. Voltak itt dolgok, amikről beszélgettünk, s amik azonban túlságosan személyesek voltak." - hozta nyilvánosságra a zenész az US Weekly magazinban. Szerinte Whitney irtózott az anyjától, Cissy-től, aki ezt a leszbikus szerelmet sosem helyeselte volna. És egy évvel az énekesnő halála után Cissy Houston valóban elárulta, mégpedig az Oprah Winfrey showban, hogy sosem fogadta volna el, hogy a lánya homoszexuális vagy biszexuális legyen.

bb.jpg

"Valóban meggyőződésem, hogy ha Robyt elfogadták volna Whitney partnernőjének, akkor ő még mindig élne." - fogalmazott Brown. Whitney Houston 2012-ben kokaintúladagolás miatt fulladt meg a kádban feküdve.

-prominent-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr258795096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelly és a szexi dög 2016.06.10. 19:35:48

Akkor élne ma is, ha ezt a szemetet nem ismeri meg...

Carlsbad 2016.06.10. 20:38:06

Bobby Brown már csak így juthat reklámhoz. Nekem is az a gyanúm, hogy a narkó Bobby kisebbség érzése miatt volt szükséges, de ezek szerint ő jobban bírta. R.I.P Whitney, we will always love you !

verjemanyadba 2016.06.11. 11:22:43

@Kelly és a szexi dög: persze, hogy mást kell hibáztatni :-D

verjemanyadba 2016.06.11. 11:27:06

Ugyan már. Csípte a csaj a kokot. Volt rá pénze és porszívónak hitte magát. Anyuka nem nézte volna jó szemmel, ha a kislánya biszex, de a drogot igen?! :-D. De tuti így is kinyalt egy két bödönt. Akkor viszont a koko teljesen független szereplő. Drogfüggőknél előfordul, hogy túl lőnek a célon, vagy rosszul választanak helyszínt a cuccozáshoz. Ennyi történt, nem kell a mellébeszélés

donofrio 2016.06.11. 21:23:16

Számomra ő egy Istennő volt.Jobb is hogy nem láttam megöregedni. A magán élete nem érdekel. Ha énekel ,az én világom szebb lesz tőle. Még ráadásul gyönyörű is volt. Remélem békességre lelt!

Willkommenskultur 2016.06.12. 09:24:58

Újabban már az a genyó szülő aki nem türi el hogy buzuljon a gyereke...:))))

Igy megy ez. Szerintem sittre kell vágni azt a szülőt aki magának neveli a gyereket, nem vmi buzeránskommunának..:D

Bobby te meg ne újságcímlapból akarjál megélni! Négerként is akad munka ha csinálod böcsülettel!

Giggsy · http://sgtgiggsy.blogspot.hu 2016.06.12. 09:42:07

Most az a sokkoló, hogy még élne, ha vállalhatja a leszbikusságát? Mert az, hogy legalábbis biszex, kurvára nem volt titok, kábé már húsz éve is rendszeres volt a pletyka róla.

Willkommenskultur 2016.06.12. 12:56:41

@Giggsy: 5 évente fel kell libbenteni a titkokat, hogy homokos volt, pedofil volt, náci volt, zsidó volt aztán akkor megint el lehet adni ugyanazt a pletykalapot uborkaszezonban...
süti beállítások módosítása