Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Szexeltél már fával?

2016. május 18. - prominent

pony03.jpg

Vannak, akiknek szexuális kielégülést szerez maga az anyatermészet és annak minden növénye. Hogy ez hihetetlen?! Nos, úgy látszik, a fűvel-fával kifejezést vannak, akik komolyan veszik. Részletek a tovább mögött!

Nem tudom, gondolkodtál-e már, hogy milyen szexuális vágyai vannak egy környezetvédőnek. De ha nem, akkor most biztosan fogsz. Új fétisnek lehet nevezni az ökoszexualitást. Viszont meglehetősen környezetkímélő. Részletezem.

A zöldkefélők (ezt most találtam ki) számára nyilván maga az orgazmus-mennyország ami az ausztráliai Melbourneben található botanikus kert ad. Ez az ún.: Ecosexual Bathhouse, amit Ian Sinclaire és Loren Kronemyer, vagy közismertebb nevükön a Pony Express hozott létre. Az ökoszexuálok természetben élik ki minden élvezetüket, szó szerint és zöld utat adnak vágyaiknak.

pony01.jpg

Az "ökoszexuális" kifejezést két nő használta először. A két leszbi, Beth Stephens és Annie Sprinkle imádják egymást és az anyatermészetet. Ennek folyományaként 2014. május 1-én hozzámentek a földhöz, ami körülvesz minket. Mindig is vonzódtak ehhez a csodaszép és "mocskos" földhöz. Az ökoszexuálisok imádnak földet nyalni, dagonyázni a sárban, smárolni a növényekkel vagy éppen Ádám-kosztümben járni a természetben. Kifejezetten pucéran fürdenek a vízben és ellenállhatatlan vágyat éreznek azután, hogy ölelkezzenek a fákkal.

Az Ecosexual Bathhouseban egyébként a művészek is jól érzik magukat, akik szó szerint a saját bőrükön érzik a hőt és a színeket maguk körül. Ám van egy fontos tényezője az ökoszexualitás élvezésének: csakis kellő védelemmel csinálják. Azaz ugyanolyan fontos a fogamzásgátlás, ezért is használnak óvszert, amit az ujjukra húznak, amikor a virágokat cirógatják.

pony02.jpg

A "gyönyörök kertje" alkotóinak szándéka kialakítani olyan hihetetlenül erős érzést a jelen megélésével kapcsolatban, amiben teljesen feloldódnak a szürke mindennapok. A fürdő hat speciális helyiségében a geológiai és növényi mellett szélstimulánsok is helyet kaptak.

"Meggyőződésünk, hogy az agy a legnagyobb nemi szerv és ha átirányítjuk a képességeinket a fantázia és élettér érzékiségének világába, akkor megtanulhatjuk szeretni a természetet és tiszteletben tartani a bonyolultságát és a sokféleségét, ami minden nap körülvesz minket." - mondta két alapító arról a világról, ami az emberek új energiával tölti fel és egyúttal lenyugtatja.

pony04.jpg

Ha benned is megfogalmazódott már, hogy annyira imádod a fákat, hogy legszívesebben szexelnél vele, csak még nem igazán volt rá lehetőséged, akkor tartsd szem előtt: mint minden szexuális gusztus, maradjon a kettőtök dolga. :)

-prominent-

forrás: news.com.au

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr688727710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nbl 2016.05.19. 08:49:10

Úgy olvastam el az Indexen a címet, h "Szexelt már a fiával?" ... most meg azon gondolkozom, mi a betegebb, fával vagy a fiával szexelni vkinek :)

Alajka Bal 2016.05.19. 13:27:20

Tegnap sexeltem egy fával: tiszta erőből bebasztam a fejem egy ágba !
Nem mindennapi élmény volt !
(Lett egy dudor a fejemen, lehet terhes lettem ? )

sas70 2016.05.19. 16:02:17

Igen, de dobtam a gyorsan, egy gyalult deszkáért!

Trollmann 2016.06.22. 05:13:09

HúBazz'...... Megérett a világ a pusztulásra!
süti beállítások módosítása