Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Meztelenül ül a stégen a Forma1 pilótája

2016. május 15. - prominent

mclaren.jpg

A McLaren korábbi pilótája pucéran élvezi a tavaszi napsütést. Hangulatos képet posztolt magáról. Naná, hogy majd csak a tovább mögött fedem fel, mégjó. Kép a tovább mögött!

Heikki Kovalainen látható élvezi azt, hogy ruha nélkül ücsöröghet a mólón és közben élvezheti a tavaszi napsütést. Már rég volt, hogy kezeslábasban ült volna a volán mögött, hiszen a finn pilóta legutóbb 2003-ban szelte a köröket a McLaren csapatában.

Azóta mintha új életcélt talált volna magának és a hölgyek legnagyobb örömére hangulatos képpel illusztrálta, milyen jó sora is van neki.

Íme a fotó:

 

 -prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr718718050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suncow 2016.05.15. 21:23:16

A McLaren csapatnak utoljára a 2009-es szezonban versenyzett,viszont még 2013-ban két verseny erejéig beült Kimi Lotusaba.Gondolom a 2003 csak elirás.
süti beállítások módosítása