Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Botrány: Faképnél hagyta rajongóit Justin Bieber

2015. október 30. - prominent

just.jpg

Annyira felhúzta magát a rakoncátlan rajongókon, hogy nem adott koncertet.

Durván megsértődött Justin Bieber csütörtökön Oslóban, ahol koncertet adott volna, ám a rajongók valamit a színpadra öntöttek. Ekkor odament az ifjú énekes és próbálta feltakarítani, azonban a rajongók nem hagyták. Bieber ekkor úgy határozott, hogy nem fog show-t adni.

"Mindegy. Végeztem. Nem adok koncertet!" - mondta a sztár és leviharzott a színpadról. Talán azért is volt paprikás hangulatban, mert már javában készül a Purpose című, novemberben megjelenő albuma megjelenésére és sok körülötte a hercehurca.

Később Justin hivatalos instagram posztjában kért bocsánatot tettéért. Kifejtette, "kemény hét volt" és "több napig nem aludt". Hozzátette, hogy azért határozott úgy, befejezi a showt, mivel az első sorokban állók nem hallgattak rá.

"Remélhetően az emberek megértik, honnét jöttem. Nem mindig kezelem megfelelően a helyzeteket, ám emberből vagyok, és azon vagyok, hogy kifejlesszem, hogyan ne vegyem túlságosan a szívemre." - írta Justin Bieber.

-prominent-

forrás: cnn

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr478036556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.10.31. 09:12:32

Ennek az agyatlan kanadai vándorköcsögnek még senki nem magyarázta el, hogy nem primadonnának szerződtették, hanem bérénekesnek, akivel nagyon sok pénzt akarnak keresni? Azt hiszem rojtosra rugdalják a hátsó felét, ha ezt még egyszer előadja. Mondjuk teljes joggal.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2015.10.31. 12:32:41

Tobb napja nem aludt?

Új motyot hozott a dealer?
süti beállítások módosítása