Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Hihetetlenül dögös a Dempsey és Makepeace sztárja

2015. április 21. - prominent

dm.jpg

Felfoghatatlanul jó formában tartja magát a hatvan éves színésznő. Kislányos kinézetét nem a plasztikai műtéteknek köszönheti. De akkor mitől néz ki ilyen jól, hogy meghazudtolja harminc évvel ezelőtti önmagát! Hihetetlen!

Képek a tovább mögött!

dempsey-and-makepeace-dempsey-and-makepeace-6711974-473-600.jpg

A brit nyomozós széria James Dempsey hadnagy (Michael Brandon) és Harriet Makepeace (Glynis Barber) évődéséről szólt, mégis a maga nemében kultikus lett. Nemcsak a sorozatban működött köztük a kémia, hanem a valós életben is. Összeházasodtak és született egy fiuk.

2258578_glynis-barber.jpg

Bár a sorozat harminc évvel ezelőtt készült az akkor harmincéves nő főszereplésével, de három évtized elteltével az idén októberben hatvanadik születésnapját ünneplő színésznő ragyogóan néz ki, mint valaha. Kislányos báját azonban nem a plasztikai sebészek által érte le a dél-afrikai származású Barber. "Azoktól ugyanis fóbiám van." - vallja a színésznő.

1550221_glynis-barber.jpg

"Az egészséges életmód híve vagyok. Kihagyom a reggelit, és naponta csak kétszer eszem. És alig iszok vizet." - árulta el a radikális diétájának receptjét. Persze, könyvet is kiadott ebben a témában, hogy mással is megismertesse a hamvas hatvanas életkor titkát.

1550223_glynis-barber-michael-brandon.jpg

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr867386338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása