Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Tíz centis férget műtöttek ki az agyából

2015. április 01. - prominent

frog.jpg

Évekig erős fejfájásra panaszkodott a kínai Yin Meng. Majd rohamai kezdtek lenni, illetve többször is összeesett. Az orvosok nem tudták mi a baja, de amit találtak, az mindent felülmúlt. Szörnyű titokra derült fény!

Élősködőt találtak a nő agyában az orvosok. Kezdetben azonban nem tudtak mit kezdeni a tünetekkel, ezért fájdalomcsillapítóval hazaküldték, mondván, majd elmúlik magától. Ez azonban nem javított az állapotán és ismét összeesett.

"Aggódtam érte, mivel a fejfájásai egyre csak rosszabbodtak, akárcsak a rohamai. Tehát amikor ismét összeesett, az volt az utolsó csepp a pohárban." - mondja a nő barátja, Shan Tu.

A huszonkilenc éves nő aztán ismét kórházba került és az orvosok úgy határoztak, hogy megműtik. Az agyából mintegy tíz centiméteres élősködőt távolítottak el.

paraz.jpg

Bár a nőnek megsérült az idegrendszere, de az orvosok bíznak benne, hogy felépül.

"Nagyon súlyosan megsérült az idegrendszere, ám bízunk benne, hogy nem lesznek maradandó következményei, mivel az agynak rendkívüli regenerációs képessége van." - fogalmazott a kórház szóvivője.

A kínai nő ún.: sparganosisban szenvedett, egy parazita nőtt éveken át a testében. Ezt a megbetegedést egy élősködő okozza, ami fertőzött vízzel vagy valamilyen gazdatest fogyasztásával kerül az emberi szervezetbe. Ez lehet kígyó vagy béka. És állítólag éppen élő békákat fogyasztott gyerekkorában a kínai lány, aki nagymamájával együtt ette nyersen a kétéltűeket. A fertőzés gyakran a szemet vagy az agyat támadja meg.

-prominent-

forrás: mirror.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr847326344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2015.04.02. 10:12:54

élő békát falatozunk, majd agyműtéten esünk át...
Kína bazzeg, az űrkorszaki középkor

Hokunda 2015.04.02. 11:00:32

A nyers étkezés hívei most mondjanak le a békáról és a kígyóról?

djangyu 2015.04.02. 14:15:43

Nyers beka majmetellyel - kinai reformkaja

]{udarauszkasz 2015.04.02. 17:39:11

Na, oda se kell menni, jo nekem itt europaban. Amugy sokmindent megennek, de a gyumolcson, zoldsegen kivul semmit se nyersen.

zdanee 2015.04.02. 18:55:42

Április elsején írt posztot akkor sem hiszek el, ha a saját szememmel látom. Ez a nap egyszerűen nem történik meg, ilyenkor minden betű, amit elolvasol hazugság. Szóval kedves igazgató úr, igen, megkaptam a levelet a leépítésről, jót mulattam rajta, de ma már másodika van, illene küldeni a csattanót, hogy csak viccelt!

Kerek négyszög 2015.04.02. 19:38:29

Nagyon helyes, hogy a csótányokat is alaposan átsütik mielőtt megeszik.

philozophush 2015.04.02. 19:59:52

A leépülés első jele, hogy a beteg, elkezd baloldali, vagy liberális lózungokat hangoztatni.

aranea 2015.04.02. 21:39:47

Bűn és bűnhődés.
süti beállítások módosítása