Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Transzit szeret egy törpe testépítő

2015. március 31. - prominent

 

koxg_anton_kraft_a_china_bell.jpgIlyet még biztosan nem láttál! Igazán furcsa pár! Egy törpeméretű testépítő egy nála mintegy hatvan centivel magasabb transzexuálist szeret és boldogok. Anton Kraft úgy mondja, hogy ő a világ legboldogabb emberek.

Részletek a tovább mögött!

Az ötvenkét éves testépítő csupán 132 cm és törpe, ám kategóriájában világbajnok. Ám eddig nem volt szerencséje a nőkkel. Egészen idáig. Szerelme ugyanis egy 192 cm magas transzexuális, aki férfinek született.

A "hölgy", China Bell szerint Anton azért nagyon szexi, mert olyan erős és erőversenyeket nyer.

china.jpg

"Sosem randiztam egy 132 centis férfival, de kíváncsi voltam. Örülök, hogy esélyt adtam neki, mert egy remek ember." - mondta China.

Úgy gondolja, jó, hogy ennyire különbözőek. Az orvosok szerint tekintve Anton méretét, veszélyes az, amit csinál. Már ötször kellett újjáéleszteni, ugyanis a testfelépítése nem alkalmas a nehéz súlyok emelésére. Ráadásul attól tartanak, hogy szívrohamot kap. Ám hősünknek ez mindegy, és csakazértis csinálja.

gyoztes.jpg

"Csak egy győztes van. A másik az mindig vesztes. Összességében a világ öt legerősebb emberének egyike vagyok, tekintet nélkül a súlyra és magasságra. És az egyetlen, aki négyszer képes megemelnie a saját súlyát." - fogalmaz Anton.

Amerikában Florida az egyik ország, ahol azonos neműek házasodhatnak, és ők, ha úgy vesszük, azonos neműek.

eskuvo.jpg

-prominent-

forrás: dailymail

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr317323040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.31. 17:54:56

A törpilló nyilván fejjel elégíti ki a termetes asszonkát.

Ja bocs, mégse, hiszen az átoperáltaknak nincs is igazi, izgatható hüvelyük, csak imitációnak valami bőrzsák.
süti beállítások módosítása