Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Segglyuk csokoládé és ékszer - Videó

2015. február 12. - prominent

chocolate_anus-elite-daily-1.png

Nem, nem történt elírás. Ez bizony az, aminek látszik. Ánusz-mintájú csokoládéval lehet meglepni azokat, akik ilyesmire gerjednek. Minden ízben előállítható, de ami még ennél is érdekesebb, egyedi formájúakra lehet készíttetni, azaz, mindenki akár a saját vagy partnere segglyukát megmintáztathatja.

Részletek a tovább mögött!

Ha eddig gondot okozott, mivel lepd meg kedvesedet és unod, hogy folyamatosan a boltokat járva nem akadsz egy megfelelő ajándékra sem. Most ez megváltozhat! Nem kell más tenned, mint egy olyan egyedi különlegességgel meglepni szíved választottját, amitől garantáltan tátva marad a szája. És nemcsak átvitt értelemben.

Az ötlet amerikaik fejéből pattant ki, hogy két élvezetet, a csokoládéevést valamint a szexet egy különleges elegyben összehozza. Az Edible Anus mintegy 38.95 dollárért (+postaköltség) eljuttatja Önhöz az édességet. A cég mögött álló Magnus Irvin először a saját ánusz-kedvencet keresett, szereplőválogatást tartott és miután kiválasztotta a számára legszebb segglyukat, munkához látott.

A képet elnézve, elég vicces lehetett.

anus.gif

És ez lett az eredménye. Gusztusos ugye?

image.jpg

Ám, ha esetleg a Kedves jobban örül az ékszereknek, akkor sincs semmi veszve, merthogy elkészült egy bronz segglyuk. Potom 1 900 dollárért elérhető.

Íme a bronz segglyuk, teljes pompájában.

chocolate-bronze-anus-elite-daily-2.png

És végére az érdeklődők kedvéért egy videó, amely bemutatja az egész folyamatot.

Egészségére!

 

-prominent-

Forrás: elitedaily.com

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr457164339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása