Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Dugással és droggal köszöntik az új évet

2014. december 22. - prominent

wall.jpg

Szex, kábítószer és féktelen bulizás mellett egyéb izgalmakat rejtenek az ünnepek és az új év első napjai. Kalandoroknak kötelező, és a kukkolók se maradnak élvezetek nélkül. Nézzük hát, mivel készülnek egyesek az ünnepekre. Tévés kínálat várja az érdeklődőket!

Karácsonykor, szilveszterkor és az új évben is érdemes lesz a TV2 Csoport csatornáival tartani, a műsorkínálatban mindenki megtalálja majd a kedvére valót, legyen szó a legújabb kasszasikerekről, igazi családi mozikról, klasszikus kedvencekről vagy éppen saját gyártású szórakoztató műsorokról.

Az ünnepi műsorrend már december 22-én elkezdődik a TV2-n, kicsik és nagyok kedvencével, a Kung Fu Panda első és második részével hangolódhatnak a nézők. December 24-től délutánonként a csatornán igazi családi és karácsonyi filmek láthatóak, többek között a Kelekótya karácsony, a Családi karácsony, a Csillagpor, a Volt egyszer egy karácsony első és második része, a SuperTV2-n pedig a Vuk, a Szaffi, a Túl a sövényen és a Jégkorszak első és második része kedvez a legkisebbeknek. December 28-án a TV2-n látható majd televízióban először a Madagaszkár című animációs film harmadik része.

A felnőttek sem maradnak ki az ünnepek alatt a szórakozásból, esténként a TV2-n a klasszikus kedvenc Indiana Jones-sorozat összes részén kívül „A kategóriás filmek”, a közelmúlt nagy kasszasikerei láthatóak majd. December 24-én este országos tévépremierként az X-Men – Az elsők, 25-én a Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed, 26-án pedig szintén Magyarországon először A beavatott című szupermozi kerül képernyőre.

 

A Fem3 és a Pro4 is különleges műsorrenddel készül: míg a TV2 Csoport női csatornáján karácsonykor Robert DeNiro és Ben Stiller szórakoztat az Apádra ütök-trilógiával, a PRO4-en mindhárom este Chuck Norris száll szembe a rosszfiúkkal.

Szilveszterkor a főszerep a humoré, a sztároké és a csillogásé lesz a TV2 képernyőjén. Robban majd a Humorbomba feledhetetlen kabaréjelenetekkel, az Aktív szilveszteri kiadásában az év legszórakoztatóbb bakijai és riportjai, legemlékezetesebb TV2-es pillanatai láthatók, valamint ismert hazai jósok, jövendőmondók elemzik majd a következő évi események lehetőségét. Lesz majd Sztárban sztár parádé az év legkedveltebb szórakoztató műsorával, friss szilveszteri különkiadással készül Hajdú Péter Frizbije és az ezúttal a TV2-n jelentkező Kasza! is.

Az éjfél előtti perceket a nézők együtt tölthetik a TV2 Csoport képernyőseivel, műsorvezetőivel, akik egy kis visszaemlékezéssel és egy óriási közös koccintással köszöntik majd 2015-öt.

Az új esztendőben is érdemes lesz majd a TV2-vel tartani, 2015 első nagy filmpremierjeire nem kell sokat várni: január 1-én a Looper – A jövő gyilkosát, január 3-án este az elmúlt időszak egyik legsikeresebb filmjét, az Oscar-díjra jelölt A Wall Street farkasát mutatja be a csatorna.

Az ünnepi műsorrendhez alkalmazkodva a jól ismert és kedvelt műsorok és sorozatok szünetre mennek. A Jóban rosszban, a Mokka, az Aktív és a Fem3 Café nézői december 23-ig láthatják kedvenceiket a képernyőn. Az ünnepi műsorrend után január 5-én természetesen újra képernyőre kerülnek ezek a műsorok, ahogyan a nézők nagy kedvence, a Macska és a Hal a tortán is, amely szintén új epizódokkal, egy vadonatúj ötösfogattal köszönti majd a 2015-ös évet.


A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr587004213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása