Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Elsírta magát Pharrell táncolni látva a világot Happy dalára

2014. április 15. - prominent

pharrell.jpg

Képtelen volt megálljt parancsolni örömkönnyeinek Pharrell Williams előadóművész, amikor látta, milyen hatással volt Happy dalával a világra. A Föld szinte valamennyi országában táncoltak önkéntesek, hogy vírusvideót létrehozva megmutassák, ők milyen boldogok.

Pharrell Oprah Winfreynél vendégeskedett és a Happy daláról diskuráltak, amikor a műsorvezető megmutatta, mennyi ember csatlakozott a Happy-őrülethez.

Budapestiek az alábbi videót hozták össze:

 

Oprah pedig azt közölte Pharrell-lel, hogy nyilván a nagymamája is büszke az unokájára. És hozzátette, ez a dal általi kezdeményezések azért lettek világszenzáció, mivel isteni beavatkozás szüleményei.

"Engem is meghat, sírhatnékom van." - vigasztalta Oprah a negyvenes zenészt. Miután Pharrell összeszedte magát, a következőképpen reagált: "Ez egy nagyszerű érzés, mivel imádom azt, amit csinálok. Annyi ember hitt abban, hogy eljuthatok oda, ahová végül eljutottam."

 

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr766038462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.04.15. 10:00:20

Szánalmas. Gyomorforgatóan agyromboló.
süti beállítások módosítása