Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Január 12-én indul a ValóVilág6 az RTLII-n - Videó

2013. december 19. - prominent

vv03.jpg

Kevesebb, mint egy hónap múlva ismét benépesül a ValóVilág luxusvillája. Ahogy minden széria, így a hatodik is számtalan meglepetést és újítást tartogat, melyek közül az egyik legnagyobb az, hogy az okostelefonokra letölthető applikáción (VVAPP) keresztül ingyenesen lehet majd szavazni a ValóVilágban a villalakók sorsáról.

Hatalmas érdeklődés előzte meg a VV6 mai sajtótájékoztatóját, melynek keretében megannyi titokra fény derült.
Az eseményt Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója nyitotta meg a műsorvezetők bemutatásával. Az RTLII-n jelentkező ValóVilág6 házigazdája Lilu és Istenes Bence lesz, akik nagyon örülnek annak, hogy ismét együtt dolgozhatnak.
„Az X-Faktor alatt már nagyon jól összecsiszolódtunk, szinte már hiányozna Bence, mint műsorvezetőtárs” – mondta Lilu, akihez hasonlóan Bence is örül a közös munkának. „Az X-Faktor világába is Lilu „vezetett be”, most pedig a VV-t is együtt vezethetjük. Hihetetlenül jó lesz ismét együtt dolgozni, és a munka során talán én is bevezetem majd valamibe” – mondta Bence, aki a VVapplikáció kezelésére gondolt.

vv01.jpg

Persze nemcsak a műsorvezetők személye volt az egyetlen bejelentés a VV6 sajtótájékoztatóján. Az is kiderült, hogy milyen fontos szerephez jut majd a VV6 applikáció. Ezúttal ugyanis nem emelt díjas SMS szavazatokkal támogathatják majd kedvenceiket a nézők, hanem a telefonjukra letöltött applikáció segítségével, amely január 12-től android, iOS és Windows Phone rendszeren működő telefonokra is elérhető lesz. Így a nézők bármikor visszavonhatják a valamelyik villalakóra leadott szavazatokat, és amíg a szavazás le nem zárul, elvehetik a voksukat és akár a másik játékosra tehetik azt át a VVAPP segítségével.

vv02.jpg

Azonban nemcsak az applikációval ismerkedhettek meg a jelenlévők, hanem a ValóVilág6 villájába is betekintést nyerhettek. A jelenleg is építés alatt levő villa látványtervét a műsor kreatív producere, Herman Péter mutatta be.
Azonban a nézőknek sem kell már sokat várni, hiszen a villa pár hét múlva ismét megnyitja kapuit. Január 12-től ValóVilág6 az RTLII-n!

fotók: rltklub/Bársony Bence

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr485699789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása