Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Rendhagyó lánykérés egy moziban

2016. augusztus 15. - prominent

lanykeres-mozi.jpg

Filmes trailerrel, közönség előtt kérte meg barátnője kezét egy srác Komáromban a Jókai moziban. Zoli és Csilla érdekes műsort adott a nyilvánosságnak. A lány igent mondott. Videó!

Meglehetősen rendhagyó módját választotta a lánykérésnek egy komáromi fiatalember. Mit sem sejtő barátnőjét elküldte moziba, aki többedmagával várta a filmet és a szokásos film előtti trailereket nézték, amikor is egyszercsak egy sajátos előzetes került levetítésre. A filmes trailerekhez kísértetiesen hasonlító kis videó sejtelmesen indul, mintha csak egy filmes bemutatóra hívná fel a figyelmet. Az alakok is homályosan illetve titokzatosak, majd pedig egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy egy komáromi fiatalember, Zoli éppen a közönség soraiban ülő Csilla barátja, aki így kívánja megkérni kedvese kezét.

Az egész műsort természetesen kamerák vették, így kikerült a netre az igazán rendhagyó videó, amin a boldog pár látható. A többit nézzétek meg!

Zoli és Csilla #Lánykérés #Komárom #Jókai Mozi :) 2016 from Rudolf Töltésy on Vimeo.

 

-prominent-

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr5810412176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása