Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Megsiratták Paul Walkert a magyarok - Videó

2015. április 09. - prominent

paul-walker-scene-130250.jpg

Nehéz megszólalni egy igazán megindító mozis jelenetet követően. Az egyik budapesti moziban vetítették a Halálos iramban 7 filmet, amikor is a végén a stáblista alatt meglett férfiak zokogtak. Paul Walkert, a film elhunyt sztárját siratták.

Moziból kijövet bizony sok férfiember a könnyeit törölgette, vagy éppen az orrát fújta. Ilyen hatással volt a Halálos iramban univerzum férfirajongóira a hetedik film zárójelenete.

SPOILER: Ahogy elkocsikáznak és elbúcsúznak egymástól, mint egy képzeletbeli örökös utazás Paul Walker számára.

Videóklip is készült, amit Vin Diesel is posztolt facebookjára. A See You Again méltóképpen búcsúzik a 2013-ban elhunyt sztártól.

"Pablo, ezen hétvégén a világot családdá változtattad... Köszi a szeretetet..."- írta Diesel.

video-undefined-1a81044000000578-738_636x358.jpg

Megható pillanatokban tehát a magyaroknak is része volt. Nyilvánosan többen is kifejezték együttérzésüket, sőt, mi több, nem rejtették el könnyeiket, mivel úgy gondolták, ez most lehetséges, ez megengedett.

Mindig szeretni fogunk, Paul. - mondták és így tértek haza.

 

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr997352970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arsenal71 2015.04.10. 10:07:24

Sajnos én csak a tömeghisztériát látom. És annak örülök, hogy a felelőtlen száguldozással másnak nem okoztak kárt.

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2015.04.10. 10:20:56

Felnőtt férfiak bőgnek egy filmszínész halálán????????????????

Tapmancs 2015.04.10. 11:27:11

@Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan): Nem, de ilyen kijelentésekkel lehet a hisztériát tovább fokozni.

Csak Norris 2015.04.10. 12:03:59

@arsenal71: Ök legalább üres úton szágoldoztak. Szittyamagyar meg a forgalomban túr le mindenkit. Néz csak körül kishazánkban. Ez az igazi felelötlenség.

arsenal71 2015.04.10. 12:24:57

@Desmond77: Részben igazad van. De ilyen sebességnél semmit sem lehet kiszámolni. Meddig tart, hogy feltűnjön valaki vagy valami? Volt szerencsém Németországban 250-nel menni. Esélyed sincs semmire, bármilyen autóban ülsz.
A magyar moráltalanságban sajnos igazad van.

Csak Norris 2015.04.11. 09:51:52

@arsenal71: Én is egyszer kiporóbáltam a 250-et ott. Többször nem, mert ha 130-cal kijön valaki, vége a dalnak. Egyébként az a baj hogy Németeknél is azt látom egyre gyakrabban, hogy a VW meg a 4karikások kezdenek olyanok lenni mint nálunk.:(

arsenal71 2015.04.11. 12:59:40

@Desmond77: Ez nem autó függő szerintem. Ha figyelsz, látod a különbséget a nyugati és a keleti német között. A keletiek nem igen nőttek fel agyban a gazdagabb élethez. Nekem a franciákon is át kell mennem, kis gyufadoboz nagyságú autóikkal erőlködnek kétszer nagyobb és erősebb autókkal. Ha ez nagyobb autóhoz jut, akkor vége a világnak. Azt se felejtsd el, ma már nem biztos, hogy német ül abban az autóban, mint ahogy a francia sem szigorúan véve francia. A keleti kulturálatlanság mély nyomott hagyott Európában, a "barbárok" mindig pusztulást okoztak. :(

Csak Norris 2015.04.13. 13:02:50

@arsenal71: Elvielg nem kéne hogy az legyen. De ma reggel is megálltam a pirosnál, azért pont egy a6 húzott még el mellettem. De a bunkó BMW-s meg én vagyok...

arsenal71 2015.04.13. 13:55:02

Ebben is igazad van. De én ugyan úgy vezetem a kisautónkat, mint a nagy autónkat. Tudod, embere válogatja. Persze mindig vannak divat autók. Most az Audi nagy divat ebben a körökben. Azért a BMW sem panaszkodhat. Nálatok is sok az új gazdag, aki a szabályok felrúgásában éli ki magát. Utóbbi két hétben két magyar gyalázott kommentekben, minden féle idiótának elnevezett, mert nem BMW-t használok, és még olyan hülye is vagyok, hogy elégedett vagyok az autóimmal (pl igazi primitív panelproli vagyok). Szerinted ezek, hogyan közlekednek? De, hogy jó kedved legyen, itt nálunk a BMW az autó, és tudnak vele rendesen közlekedni. Szinte minden orvos ezt használ. Szinte! :) Szép és jó autók, de engem nem fog meg. De az Audi sem. Nekem hivalkodók.

arsenal71 2015.04.14. 09:04:00

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Mindenkinek joga van meggyászolni azt, akit akar.

Csak Norris 2015.04.14. 09:37:08

@arsenal71: Nálunk? Az mit takar? Én az Audis tapasztalatokat németországra írtam. Itt sokat tapasztalom hogy a 7-es BMW-s is meg tud állni zebránál. De szinte minden reggel látok szabálytalan Audit. a mai Sem kivetel. Ma épp úgy elözte a 100zal menö kocsisort a szép fehér a6 vagy a8 (nem tudom melyik Volt) hogy a szemebejövönek igen csak fékezni kellett. Magyarországon emlékszem még hogy vagy 15 éve a kereklámpás 5-ös BMW-sekkel nem lehetett bírni. Aztán nem Volt pénz újra , a régi derogált, akkor ez az osztály az audiba csúszott. Majd a passatokba´, késöbb a skodákba.

"Utóbbi két hétben két magyar gyalázott kommentekben, minden féle idiótának elnevezett, mert nem BMW-t használok, és még olyan hülye is vagyok, hogy elégedett vagyok az autóimmal (pl igazi primitív panelproli vagyok)."

Ez az intelligencia hiánya. Én vezettem már a susukitól a VW-n kersztül a golfig mindent. Nálam a BMW, Merci (látatlanban a Volvo) áll elöl, de aki nem szeret foglalkozni az autóval, csak használni, a BMW-t nem javasolnám. Egyébként ezeket nem tartom hivalkodónak, csak felsöbb kategóriás tömegautónak. Hivalkodónak találok inkább egy porschét vagy valami lapos japán csodát 300le.-vel.

arsenal71 2015.04.14. 11:00:05

@Desmond77: Írországot. Itt kutyát nem érdekli, hogy milyen autóm van. Szerencsére itt az Audisok sem bolondok. Ha feltűnő autót látsz, az általában Észak-Ír. Szinte mindenki betartja a szabályokat, kivéve a ködlámpa és a megállás. Azt nem.
Nekem Superbem van, L&K, de ugyan úgy vezetem, mint a régieket, vagy feleségem apró autóját. Úgy, hogy az utasok jól érezzék magukat mellettem, és szigorúan szabálykövetően. Ezért mikor Magyarországon járok, elég sok gyalázkodást kapok az utakon. :(
Miután a prémiumautókat utolérték a közép felső kategóriák (Superb, Passat), így külcsínben próbálják különbbé tenni őket. Nekem ez vált hivalkodóvá. Túl sok az értelmetlen "csicsa". Ettől nem lesz jobb egy autó. De hát ízlés dolga. A "bolond" fiatalok itt régi Hondát használnak. Olcsók, és hangosak. Nekik jó. :)
Egy kedves (magyar) barátom a Volvó mérnöke Goteborgban, sokat mesél az autókról, és a gyárak eladási módszereiről. Nagy nyomást gyakorolt a Volvó felé, de megértette indokaimat. Érdekes módon mint szakértő, nem gyalázza az autómat.
Azért az elmondanám, hogy az Audi mindig többre volt tartva a BMW-nél, a pénzes német menedzsereknél. Már a 80-as években a többség Audit használt (100, 200).
Ott mentem először 250-et egy Audi 200-sal.
A BMW az akkoriban megjelent 735, 750-es szériával lett megint szép. Nekem a 750-es mai napig a legszebb BMW. De azért az pszichológia is, hogy amire figyelsz, azt jobban észreveszed. :) De nem tisztem megvédeni az Audisokat, hiszek Neked. :D A Porschét én sem szeretem, utálok a földön ülni. De az igaz, minél jobb autóban ülsz, annál több intelligencia és önuralom kell, hogy ember maradj.
süti beállítások módosítása