Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Alulról fotózták Rihannát

2016. június 29. - prominent

Pikáns képek érkeztek a fiatal énekesnőről. Lenge öltözetben koncertezett, üvegszínpadon közlekedett, és alul rajongók voltak, akik vadul fotózták és videózták őt. Legnagyobb örömünkre, ugyanis most itt vannak a szexi fotók. Lessétek!

Tovább

Merész fotót posztolt Anastacia

Először mutatkozott meztelenül a melleltávolítás után. Az énekesnő kétszer is győzedelmeskedett a rák felett és a meztelen valóságot azonnal meg is mutatta. Nem fogtok hinni a szemeteknek, milyen formában van a negyvenhét éves énekesnő. Kép a tovább mögött!

Tovább

Szexuális ragadozó volt Jacko?

Perverz, beteges hajlamait élhette ki a pop királya. S mindegy volt, kivel: nők, férfiak, gyerek.. Legalábbis a rendőrségi jelentés ezt mutatja. De valóban ilyen eltorzult szexuális predátor volt a világ egyik legnagyobb hatású művésze? Vegyük sorra.

Tovább

Szexuális forradalom: Dildó drónnal elégítenék ki a nőket

Megvan az évszázad találmánya! Modern eszközzel maszturbálhatnak a nők. Mert ha egyszer kevés az idő, az öröm meg nem várhat, akkor minden ezt meggyorsító eszköz csak a javára válhat az igénybe vevőnek. Videó a tovább mögött!

Tovább

Ilyet még egyetlen lesifotós se készített

Kínos pillanatban és állapotban fotózták le a fiatal sztárt. Nem teszi vitrinbe a képet, az már egyszer biztos. Nem fogod elhinni, hová jutott egy paparazzi. Ettől aztán rendesen főhet a feje az egykori One Direction tagnak Felkavaró kép a tovább mögött!

Tovább

Az év botránya: Összeakaszkodott Tibi atya Oravecz Nórával!

Az egyik közösségi oldalon esett egymásnak a két bölcselkedő népóriás. Primitíven és pocskondiázva. Ahogyan az a jó magyar szokás tartja. Mi sem mehetünk el emellett szótlanul. A Tibi atya vs. Oravecz Nóra csörte részletei a tovább mögött!

Tovább