Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Az év botránya: Összeakaszkodott Tibi atya Oravecz Nórával!

2016. június 03. - prominent

tibiatya.png

Az egyik közösségi oldalon esett egymásnak a két bölcselkedő népóriás. Primitíven és pocskondiázva. Ahogyan az a jó magyar szokás tartja. Mi sem mehetünk el emellett szótlanul. A Tibi atya vs. Oravecz Nóra csörte részletei a tovább mögött!

UPDATE: Oravecz Nóra besértődött és a kérdéses posztot eltávolította.

Már azt se tudom, hol kezdjem. Lényeg ami lényeg, a Tibi atya, a fiktív piálós humbákföldei pap, akit több mint egymillióan követnek nyílt levelet intézett a magyar coelhoi bölcsességeket osztogató Oravecz Nórának, akit több mint százötvenezren követnek. Tibi atya teljes felháborodását próbálta kiírni magából, amikor részletesen ecsetelte a maga alpári és durva stílusában, hogy hogyan "tüntettek el" Oravecz Nóra az iszákosságot életformává tevő pap tavaly megjelent füves könyvét a boltok polcairól.

Aztán annyira felháborodott, hogy nem fogta vissza magát Tibi atya és válogatott dehonesztáló jelzőkkel illete Nórát, egyebek mellett szenvtelen és pusztító kuruzslónak titulálta őt.

"A valós megoldásokat helyettesítő, lelki békét hazudó, szakmai hátteret nélkülöző bullshiteid egyszerű mivoltukban tökéletesen gátolják az érdemi segítséghez vezető utat. Akik "tök pozitívan" távoznak tőled, pár hónapra és szakításra rá nálam kopogtatnak. Lehetséges, hogy néhány poén miatt maradnak végül a pohár mellett (dehogy), de szerintem valójában azért, mert amikor az általad generált megoldásnélküli bullshitektől félrevezetve pofára esnek, akkor a megoldást ahhoz a ponthoz visszatérve keresik, ahol utoljára "pozitívak" voltak, mire te sebészi pontossággal beléjük is injektálod a következő "99 léleksimogató gondolat" adagjukat."

Természetes egy jó ki adok kapokhoz nem is kellett sokat várni a válaszra, és maga Oravecz Nóra kelt ki egy fb posztban Tibi atya ellen és hirdetve továbbra is a budhista "bullshitet", ahogy atyánk rendelkezett.

Valamit sikerült megmenteni az eredeti posztból (legközelebb printscreen-ezek): "Elhiszem, hogy kell a kattintás drága Tibi atya (jó lenne, ha legalább az arcotokat és a neveteket válallnátok..), de a helyetekben csöndben maradnék, amikor gusztustalan, nőgyalázó formában raktátok bele a “könyvetekbe” a nevemet egy olyan fiktív sztori formájában, aminek köze nincs a valósághoz. Aki azt kérdezi, hogy ez miért nincs rendben, az BETEG, sőt, .. helyettesítse be a megalázó, alpári szövegkörnyezetbe a nevem helyére a lánya/barátnője/testvére/vagy az anyja nevét. Ugye már nem is olyan vicces?"

 Hát, nem izgi, ittenkém? Tisztára lerágtam végére a körmeimet, hogy még hová süllyedhet az überbulvár-mocsok. Amibe mi is benne vagyunk, jóhogy. De azért ez is mókás, nem? :)

-prominent-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr218776726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Janossz 2016.06.04. 11:15:15

Szerelmesek. A vak is látja. Az oviban is így kezdődik. Ők meg odavalók.

2016.06.04. 11:57:36

Oravecz a Tesco gazdaságos Coelho.

kilgore.trout 2016.06.04. 12:08:06

Gigászok harca. Ja, nem...

pneumónia 2016.06.04. 13:23:22

Most komolyan ki az az Oravecz Nóra? (Közbe leGoogliztam, kb. minden második húsz éves nő képes "alkotni" efféle idézeteket "életbölcsességet" ha nem lennének lusták talán könyvet is írhatnának...)

2016.06.04. 13:32:38

Ilyenkor mindig azon csodalkozom, hogy emberek ezeknek a lenyeknek a "gondolatait" olvassak. He, ennyire nincs sajat gondolatotok? Megerett az embersieg a pusztulasra :-(

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2016.06.04. 14:08:15

Oravecz Nora-idezetek megosztasat bortonnel kene buntetni

Netuddki. 2016.06.04. 14:57:34

Kijapna ezazoravecnóra? Meg kijafsz ezatibiatya?
Állj! Nem akarom tudni!

Lady Scarlett 2016.06.04. 15:01:06

Van olyan vicc, amit már kevesen vesznek annak.
Tibi atya durva és faragatlan. Ezért követik olyan sokan. Néha én is megnézem egy-egy posztját, de zavar az udvariatlan trágársága és az iszákosságra való bujtogatása. Szerintem nem menő folyton vedelni.
Nóra posztjait nem olvasom, de akármit is ír, akkor se érdemli azt hogy egy ilyen alpári banda célkeresztbe rakja, konkrétan a semmiért.
Én Nóra helyében internetes gyűlöletkeltésért és zaklatásért, jóhírnév megsértéséért feljelenteném Tibi gatyát, aztán ha van elég vér a pucájában, egyezkedhetünk.

Lady Scarlett 2016.06.04. 15:16:40

@Firestarter.18: De miért? Mondott olyasmit amit nem mondtak meg előtte már 1000-en? Szerintem ilyet senki nem tud.
AKkor meg mi a gond?

mingyá beszólok! 2016.06.04. 18:10:19

A jó hírnév megsértéséhez kéne is rendelkezni olyasmivel, nem? Tibi Atyát meg nem védem, de el kéne fogadni végre a tényt hogy MI magyarok már csak ilyen alpári bunkók vagyunk. Mindenkiben ott lapul a vérparaszt, megfelelő csillagállás sem kell hozzá hogy előjöjjön. Ez van. Egymillió követőnél nem kell jobb statisztika, na.

BéLóg 2016.06.04. 18:42:41

@Lady Scarlett: Ja, kijaza tibiatya? Azorravecc meg a felesége?

lezlidzsi84 2016.06.04. 21:55:01

Vicces volt látni, mi lett a most már nem látható Oravecz bejegyzés sorsa. Amikor az őt -Tibi atyától teljesen függetlenül - kiosztó hozzászólásokra adott lájkok száma kezdte meghaladni a profil összes lájkolójának számát, akkor a profil kezelője kezdte eltüntetni a neki nem tetsző hozzászólásokat, majd eltüntette az egészet :)

Mindez kiválóan ráerősít Tibi atya (egyébként nem túlzottan trágár) blogbejegyzésében leírtakra, amin ismét csak nagyot röhögtem. Ennyire ráugratni a lóf*szra eddig csak a modorosblognak sikerült a célszemélyt :)

Subba Sógor 2016.06.05. 10:33:43

Tibiatya for Pres! Jól széttrollkodta Nórikát. :)

Hamvas Hugó, a TANÁR ÚR!! 2016.06.05. 11:59:31

A XXI. századi emberiség legnagyobb kihívása, hogy ezt az "ördögfasza" facebookot hogy az ördgöfaszába lehetne megszüntetni.

Lady Scarlett 2016.08.26. 19:15:45

@Subba Sógor: Aki odavan Nóráért annak hót mindegy hogy aki épp szétrollkodja annak a birkanyája épp örül.
süti beállítások módosítása