Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Alsóneműmodellek is trollkodnak

2016. június 02. - prominent

1280_victorias_secret_angels_vs.jpg

 

A Victoria's Secret modelljei így tátognak Justin Timberlake új slágerére. Mi meg gyönyörködünk a Can't Stop The Feeling videóján és élvezzük a fílinget. Klip a tovább mögött!

Nem árulok el túl nagy titkot azzal, ha elmondom, hogy kissé oda vagyok meg vissza a Victoria's Secrets angyalaiért, különösképpen a popóikért. Dehát az vesse rám az első követ, aki meleg, ugye. És tényleg nem tudom konkrétan megfogalmazni, miért ez nekem a guilty pleasure, dehát az, osztkísz.

Így hát aztán, amikor megláttam a klipet, amiben egy maréknyi (szó szerint, azta) modell tátogja Justin Timberlake Can't Stop The Feeling dalát, éreztem, számomra ez a nap videója. Annál is (vagy anál?) inkább, mert csöppnyi csipkés fehérneműben parádéznak és vonaglanak és mindenféle férfiőrjítő mozdulatokat produkálnak ezek a szépségek. De lássátok, milyen jófej manus vagyok, megosztom veletek is az örömöm.

Akkor hát lessétek Josephine Skrive, Stella Maxwell, Jasmine Tookes, Elsa Hosk és Vita Sidorkina parádézását a Trolls című animációs film betétdalára. Szívesen!

-prominent-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr778772088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása