Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Ezekre a nőkre maszturbálnak a férfiak

2016. július 25. - prominent

mastt.jpg

A pasik kinyitották a recska-albumot, a kutatók belekukkantottak és közzétették, amit találtak. Mi meg elhoztuk a legkívánatosabb nőkről a forró képeket. Jöjjön hát a nagy nemzeti önkielégítés. Galéria a tovább mögött!

Amióta világ a világ, a férfiak (és nők) önmaguknak is képesek örömet szerezni. És ehhez elég egy kis magány, és a határtalan fantázia. Na, és épp ezt az utolsót tárták fel az amerikai, szexuális segédeszközöket gyártó cég képviselői, akik felmérésükben azt vizsgálták, ugyan milyen híres nőkre gerjednek a pasik. A kutatásban mintegy ezer férfi (és nő) vallott önkielégítési szokásaikról. Mindazokból kiderül, kik azok a nők, akikre a férfiak maszturbálás közben gondolnak.

Íme a lista:

1. Jennifer Lopez. Jócskán MILF kategória, de még mindig bomba formában van a negyvenhét éves amerikai énekesnő.jennifer-lopez-bikini-wallpaper-image1.jpg

2. Carrie Underwood. Durván több mint egy tízessel kevesebb a harminchárom éves amerikai énekesnő. Neki a lábait dícsérik.carrie-underwood-performance-dress-acm-awards-2016.jpg

3. Jennifer Lawrence. Sok pasi álma az Éhezők viadal huszonöt éves amerikai színésznője.jennifer-lawrence-hot-pic-635668316637099918-11150.jpg

4. Jessica Alba. A Sin City harminc öt éves bombanőjéről is sokan fantáziálnak.jessica-alba-entertainment-weekly-bikini-cover.jpg

5. Emma Watson. Az első ötbe befért a legutóbbi filmjével nagyot bukó huszonhat éves angol filmszínésznő.emma-watson-hot.jpg

A futottak még kategóriába Kim Kardashian, Megan Fox, Selena Gomez illetve Taylor Swift, Beyoncé és Jennifer Aniston is belefért.

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr418913620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Secnir 2016.07.26. 12:54:06

@a BircaHang Média szerk.:
"Vannak szebbek is azért."
na, most aki otthon mekeg neked az előszobában, az nem ér!

Intimitás Gourmet · http://intimitasgourmet.blog.hu/ 2016.07.26. 13:04:18

Amíg a maszturbálásnál ilyen fantáziák vannak, nehéz elvárni hogy egy szeretkezéskor a férfi valóban a partnerére figyeljen és vele legyen. Ez is remek példa arra, hogy a fantáziálás nem jó útra visz. Amíg nem vagyunk tisztában a saját vágyainkkal és csak a fantázia képek izgatnak sosem fogunk igazán gyönyört adni.

csakférfi 2016.07.26. 13:23:55

@Intimitás Gourmet: bingó. :) :)
Azért vannak a sexuàlis zavarok. Mert a sok kamasz az elképzelt nővel élvez. Miközben a pàrja ugyanezt teszi.
Egyszerü. Csak sokan ezt túlbonyolítják.
Ezért keres olyan jól a szexuálpszichopap.
:)

Altaïr 2016.07.26. 13:34:47

"A Sin City harminc öt éves bombanőjéről is sokan fantáziálnak."

Nem is tudtam, hogy a Sin Cityben szerepelt harminc darab ötéves (egybeírva) bombanő...

barli 2016.07.26. 13:41:05

Emma Watson b+...
Nem tudom, hogy ki találta ki anno hogy ez az átlagliba jó nő

az_igazi_trebitsch 2016.07.26. 14:04:09

Hát, aki ezekre a műnőkre gerjed, az nem is érdemli meg, hogy IGAZI nővel legyen dolga.

Zizi6785 2016.07.26. 14:15:57

A Sin City harminc öt éves bombanőjéről is sokan fantáziálnak.

35!!!!!!! Azt egybe kell írni! Ennyit is ér ez a cikk!

OneBall · http://oneball.blog.hu/ 2016.07.26. 14:38:13

@az_igazi_trebitsch: Ezek műnők? Na ne vicceljünk! :) Többé-kevésbé (Alba esetében kifejezetten) jócsajok, csak épp munkájuk miatt ismertebbek, híresebbek, de amúgy tucatszámra láthatóak hozzájuk foghatóak bármelyik nagyváros utcáján. A műnő az egészen más kategória.
---
Amúgy hogy a felmérés konkrétan mit takart, és hogy kik között készíthették, hogy ez lett az eredmény, azt el sem tudom képzelni...

norbertus 2016.07.26. 15:51:47

@Intimitás Gourmet: Szerinted mégis miről kellene fantáziálnia egy egészséges férfinak maszturbálás közben? Akinek rendben van a kapcsolata, annál a fantáziálgatás nem fog bekavarni a hétköznapokba, akinek meg nincs, az nem a fenti csajok miatt van.

neurolingvisztika 2016.07.26. 16:25:05

Látszik, h nő írta (ha nem, akkor még gázabb). Gőze sincs az egészről!!!

csakférfi 2016.07.26. 23:04:25

@norbertus: lehet hogy a férfi testileg egészséges aki gyönyörű hírességekre recskázik. De mentàlisan a komoly kapcsolatban sérültnek számít. Amennyiben va olyan partnere akivel sexelhet. Úgy a gyönyörű hírességre gerjedés leblokkolja a teljes kielégüléshez az elméjét. Kvázi azzal hogy fantáziàl a vágyott nőről a parnere lesz a pótcseĺekvés. Tehát nem lesz felszabadult a sexben. A valósban.
Sorry. Ez van. Szeretkezni szerelemből kell. Nem elképzelésből.
Érthető?

csakférfi 2016.07.26. 23:08:14

@Intimitás Gourmet: elolvastam. :) :)
Kicsit túlbpnyolítod.
De tisztelet érte. Van még remény hogy nem mindenki őrült meg. :) :)

norbertus 2016.07.26. 23:12:22

@csakférfi: Ne haragudj, de szerintem egy kicsit tulreagalod ezt a temat. Azert, mert valaki neha kiveri J-Lo-ra, meg nem lesz sem serult, sem a parja nem lesz "aldozat". Termeszetesen van az a fajta imadat, ami mar koros, de ebben a cikkben nem errol a kategoriarol van szo. Egy normalis ember azert tud kulonbseget tenni egy retusalt fantaziakep es a hus-ver baratnoje-felesege kozott.

csakférfi 2016.07.27. 07:34:45

@norbertus: Engem nem zavar hogy sok férfi màsik gyönyörű nővel képzeleg. S hiszi a gyönyört a gyönyörű nővel. Attól még hogy az àtlag így ellensúlyoz , még nem normális. Mellesleg a szeretkezéshez hozzátartozik az illat a szag a hang. A kép nem annyira fontos. Ugyanis az öregecske nővel is gyönyört érhetsz el. Ehhez szerelemmel kel szeretned. Amennyiben ezek a feltételek nem állnak fenn. Úgy folyamodsz a recskához.
Érthető?

norbertus 2016.07.27. 22:52:02

@csakférfi: Ez is egy velemeny, amit tiszteletben tartok, tegy te is igy. Fogadd el, hogy nem mindenki eli meg ugyanugy a szerelmet, a gyonyort, vagy ugy altalaban az egesz eletet, ahogyan te. Nincs orokervenyu igazsag a szerelemben, mert nagyon kulonbozoek vagyunk, az igenyeink is kulonbozoek. Egy masfajta kulturaban talan teljesen elfogadott lehet a te felfogasod, de a nyugati kulturaban ezek a dolgok egy kicsit maskeppen mukodnek. Az hogy te ezt rossznak ertelmezed, meg nem teszi automatikusan rossza. Egyszeruen csak a te felfogasod szerint az. Hidd el, hogy recskazassal egyutt is lehet teljes, boldog eletet elni egy olyan tars mellett, akinek hasonloak az igenyei es a gondolkodasmodja.

csakférfi 2016.07.31. 07:31:31

@norbertus: mindannyian emberek vagyunk. Emberként szeretünk. Mintahogy a fizikában közlekedésben, ...stb. vannak szabályok. Úgy a szexben is. Sajnos évezredek óta ezeket a szabályokat a tàrsadalomban élő emberek nagy többsége felrugdossa. Csak azért hogy a személyén esett valós vagy valótlan sérelmeket megtorolja. Magyarul lázad. Ez vezet a balesetekhez,tragédiákhoz,betegségekhez,konfliktusokhoz. Ha Te ezt tiszteled (hivatkozol a sokféleségre) az a Te reménytelenséged és talajtvesztettsédged mintája. Azaz lázadsz a semmiért. Nem találod azt amihez relatíve viszonyits. Mindig va jó és rossz. Az ember az aki a gondolkodása révén ezt ellensúlyozni tudja. Ezt hívják nyugalomnak és békének . Amikor a jó és a rossz egyensúlyban van. Ehhez ítélned kell. Tisztelni tehát nem szükséges a rosszat. Csak a jót. Az lenne a jó ha mindenki megtalálná élete párját és szerelemmel szeretné. Ettől fényévekre vagyunk. Nem az én és nem is a Te hibád. A hibàt onnan véted hogy ezt Te elfogadod.
Így marad az önmarcangolás és a lázadás a recska....stb. Végül az értelmetlen vég a halál. Ugyanis ha nem találod az élet értelmét (lázadsz és elfogadsz) akkor a halál értelmét sem ismeted. Félsz. Így ujra lázadsz és félsz. Futod a köröket s loholsz valami idealizált elképzelés felé. Úgy halsz meg hogy sohasam éltél igazàn . Mert csak szeretni kell valakit. Szerelemmel. Ennyi az egész. Az igazság. Ha önkielégítesz valami gyönyörű nőre úgy a saját gyönyöreidet hiányolod . Ez a legfőbb akadálya hogy mást is boldoggá tégy. Mert magad sem vagy az. Tudsz-e ugy valakit szeretni mint önmagadat? Mert ha nem akkor magànyos leszel.
Na cső. :)

norbertus 2016.08.01. 11:06:37

@csakférfi: Én továbbra is csak öncélú filozofálásnak vélem a mondandódat, de elfogadom, bár nem nagyon értem. Mintha egy burokban élnél, távol a világ zajától, mindenféle napi problémáktól mentesen. Miközben az élet nagyon nem erről szól.

csakférfi 2016.08.01. 22:28:58

@norbertus: Az életed arról szól amiről Te akarod.
A Te döntéseid,gondolataid és cselekedeteid.
Ez a szabad akarat.
Amennyiben nem tudsz szabadon szeretni,az a Te hibád!
Rosszul gondolod,tudod érzed.
Olykor békés és olykor félelmetes.
Nem kötelező így gondolkozni és tenni...stb.
Ötven évesen vagy teljesen meghülyülsz,vagy megjön a józan eszed.
Akkor kezdődik az életed.
Egyébként nem öncélú a filózgatás.
Csak ne gondold hogy hazudok!
:)

norbertus 2016.08.02. 20:18:37

@csakférfi: Nem gondolom hogy hazudnal, csak szerintem nagyon sarkitva latod a vilagot. Ami nem feher, az szerinted szuksegszeruen fekete. A gondolataidert valoban te vagy a felelos es a gondolataiddal hathatsz a kornyezetedre. Csakhogy vannak olyan kulso tenyezok is, amik befolyasolnak, mint pl az oroklott tulajdonsagok es a gyerekkorbol hozott felelmek. De ez mar egy masik tema. A parkapcsolatok viszont egy keplekeny dolog. Ha elfogadom, hogy feltetel es lazadozas nelkul szeretem a paromat, az ket dolgot feltetelezhet: vagy oltari szerencsevel pont a tokeletes embert sodorja felem a sors, vagy egy olyan ember mellett elem le az eletemet, aki sok szempontbol nem felel meg nekem, de a lazado enemet elnyomva elfogadom ot es egyutt dolgozunk a kapcsolatunk sikereert. Esetleg van mas lehetoseg is? Az nem lehet, hogy tudat alatt te magad is lazadsz a valodi vilag ellen? Nem akarod elfogadni, hogy ez a vilag nem az a tokeletes hely, mint ami szerinted kellene legyen. Mi van ha a maszturbalas tagadasa a lazadas, nem pedig maga a maszturbalas?

csakférfi 2016.08.03. 16:10:42

@norbertus: Jó akkor elő az aduval. :)Kérdezel és filózol .Igaz-hamis köztes nincs (az emberi gondolkodás alapelve.
Mi van ha Platón tévedett a" hármasfogat elvvel" valamint a barlanghasonlattal és ez alapján Freud is az ÉN-ÖSzTÖNÉN-FELETTESÉN hármas taglalásával?Tehát a pszichológia ugyanolyan hiedelem mint a vallások.
Mi van ha a lélek nem is az aminek Descartes és Aqvinói Szent Tamás avagy Descartes gondolkodom tehát vagyok együttese tartja.
Azaz isten nincs és a vallások már csak képviselik az egykori hiedelmeket és babonákat.
Mi van akkor ha az evolúció igaz,de nem arra az elvre épül, hanem valami egészen más az az elv?Tehát a környezeti változásokra adott megfelelő válasz a fennmaradás jele.Nem is az erősebb -gyengébb konfliktus.
Mi van akkor ha Einstein bölcs ember lévén elvétette a relativitást? Mivel nem a fény relatíve kell viszonyulni?valamint nem létezik valójában az idő.Így a téridőgöbület sem.Csak elméletben.Viszont relatíve kell hogy viszonyíts.
No és a java a "varázsszó" a genetika.Semmi köze a betegségeknek és a viselkedésnek a génekhez.Ugyanúgy mintahogy mindegy hogy én neked Apple,vagy IBM gépen vagy egy Lenovo-n pötyögök.
Minazonáltal a tudomány hasznos és nem haszontalan.

Nos??
Na szóval ! :)
Ötven vagyok és egy húsz éves házasságom ért véget öt éve! Mégis van ujra feleségem két nevelt gyerekem.Két autónk,kutyánk macskánk,föld amin termelhetünk,hobbi...stb.Munkahely ahová dolgozni járunk ,én három a párom váltott műszakban.
Tehát csak egy átlagos férfi vagyok átlagos élettel. Ja vidéken és nem városban.
Mégis állítom amit eddig írtam az önkielégítésről (mivel a húsz év házasság alatt én is műveltem) fenn tartom! Nyilván fiatal vagy!de ez inkább előny mint hátrány. Én is voltam fiatal és lázadó. :)
:) :)
Nos egy kis idézet ami legközelebb áll a "szívemhez".
Tao Te King
-
Mikor a szépet megismerik,
felbukkan a rút is;
mikor a jót megismerik,
felbukkan a rossz is.
Lét és nemlét szüli egymást,
nehéz és könnyű megalkotja egymást,
hosszú és rövid alakítja egymást,
magas és mély kulcsolja egymást,
sok hang összeolvasztja egymást,
korábbi s későbbi követi egymást.
-

Ezért:
aki vágytalan,
a nagy titkot megfejtheti;
de ha vágya van,
csak a dolgokat szemlélheti.
E kettő mögött közös a forrás,
csupán nevük más.
Közösségük: csoda,
s egyik csodától a másik felé tárul
a nagy titok kapuja.
-

Aki tölt színültig:
jobb, ha előbb abbahagyja.
Aki túl-élesre fen:
élét hamar kicsorbítja.
Arannyal, ékkővel teli kamra:
megőrizni senkise bírja.
Kincs, gőg, rang egyszerre:
mekkora szerencsétlenség!
Alkotni, adni, majd visszavonulni:
ez az égi bölcsesség.
-
Nos, gondolkodj! nem sértegetésnek szántam és egy kicsit megkavartam az idézetek sorrendjét.
Sok sikert!

norbertus 2016.08.06. 01:21:25

@csakférfi: Nagyon eltertunk a tematol, bar ezzel egyebkent nincs problemam. Ezekhez a filozofiai alaptetelekhez nem tudok erdemben hozzafuzni semmit, mert nem foglalkoztat a tema, tehat el sem melyedtem benne. Az vilagos, hogy teljesen maskent gondolkodunk es sokmindent maskent ertelmezunk. Nagyjabol ugy, mintha azon vitaznank, hogy van-e vagy nincs Isten. Mindketten massziv erveket tudnank felhozni a sajat igazunk alatamasztasara, de valojaban egyikonk sem tudja, hogy mi az igazsag. A lenyeg, hogy ki miben hisz. Ha te 50 evesen megtalaltad a lelki bekedet, az nagyon jo dolog, valoszinuleg a keves igazan szerencses emberek egyike lehetsz. Viszont ehhez a lelki bekehez meg kellett elned a lazado korszakodat is (ha mar te ennek nevezed). Ez is resze az eletnek, lazadozas nelkul nem tapasztalhatsz meg dolgokat, anelkul pedig nem lehetsz kepes kulonbseget tenni a jo es rossz dolgok kozott (ha mar mindenkeppen sarkitunk). Bar en tovabbra is fenntartom, hogy az elet nem ennyire feher es fekete, a jo dolgok is ugyanugy arthatnak, mint ahogy rossz dolgok is hasznunkra valhatnak. A lenyeg, hogy tudj jozanul merlegelni es mindig el tudj szamolni a lelkiismereteddel.

csakférfi 2016.08.08. 15:45:19

@norbertus: Nem vitatkozom mert az a lázadás jele. :)
Veled nem.
Információkat adok amiket fogadj el igaznak.
Nem fekete fehér a világ!
a gondolkodásunk (embereké) viszont az igaz hamis ítéletaken alapul.Ezek "generálnak" az elmédnek "drogot" .
Tehát
az ég kék-igaz
a fű zöld-igaz
a vér piros-igaz
a tenger kék igaz
-...stb.
Az emberek pénzért dolgoznak-igaz.
Az emberek szeretnek-igaz
A szülőim szeretnek-igaz.
az autó jármű-igaz
stb.
Azonban ha Te ezekkel vitázol hiszen nézőpont kérdése, úgy a köztes féligazságokat preferálod.
Mindenkinek vannak vágyai--igaz.
A vágy nem azonos a szeretettel-igaz
A félelem életben tart-igaz.
Félni rossz-igaz
szeretni jó-igaz

tpl 2016.09.13. 08:38:10

Ez mekkora baromság.

tpl 2016.09.13. 09:18:35

Ezek a kötelező Hollywoodi "szépségek", akikről mindenütt azt írják, hogy ők a legszebbek és nekünk nekik kell a lrgszebbnek lenniuk.
süti beállítások módosítása