Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Nyápicból lett izompacsirta

2016. május 25. - prominent

zaca.jpg

Az iskolában kiröhögték, de aztán jól kigyúrta magát, s most nagynevű cégek akarják maguknak és még egy hollywoodi híresség figyelmét is felkeltette. Sőt, csodaszép barátnőt szerzett magának. Így lett a formátlan fiúból formás testű férfi! Képek a tovább mögött!

 

16 year old TANK

Zac Aynsley (@zacaynsley) által közzétett fénykép,

 

Hihetetlen átalakuláson esett át a huszonegy éves Zac Aynsley. Csodálkozó tekintetek kísérik azok részéről, akik korábbról is ismerték. Az iskolában sokáig bántották kinézete miatt és sokszor beszóltak neki.

Are YOU Nocco enough? � @noccouk YouTube video now LIVE! Link to my channel in bio ❤️

Zac Aynsley (@zacaynsley) által közzétett fénykép,

 

"Az egész életemben beszólogattak és azt mondták, semmi vagyok. Számtalanszor sírtam, mert kinevettek azért, ahogyan kinéztem." - mondja a brit Newcastleből származó ifjú. "Szégyenlős voltam és nem volt önbizalmam, mert mindig megtaláltak, könnyű célpont voltam." - meséli az osztálytársairól, akik poklot csináltak az életéből és már-már pánikbetegséget okoztak nála. Ez mindenesetre visszatérő dolog nála, még évek múltával is.

 

Ma azonban mindez már a múlté, az egykori osztálytársai bizonyára irigykedve tekintenek rá. Három éve ugyanis magától kezdett el önmagán dolgozni, először csak kis lépésekben, otthon tornázgatott. Ma már Mr. Bicepsznek nevezik. "Azon vékonyka emberekhez tartozom, akik nem tudnak meghízni. Ezért aztán kétszer annyit kellett dolgoznom magamon." - nyilatkozta a Daily Mirror lapnak.

Az egyik közösségi oldalon közzétett képeire felfigyelt egy hapsi, aki meghívta őt Las Vegasba egy fotózásra. Ezután egymást érték a meghívások különféle fotózásokra és találkozott még Arnold Scwarzeneggerrel is. "Remek volt, megdicsért, hogy jól nézek ki és szélesek a vállai. Egykor az emberek azt mondták, semmirekellő vagyok, ma meg már maga a Terminátor nyilatkozott rólam elismerően. Mindez nagyon sokat jelentett." - fogalmazott a Zac Aynsley.

 

Ezzel egyidőben, az Instagram profiljának rajongói is gyarapodtak, már túllépte a háromszáz ezer követőt. Számos ajánlatot kapott vállalatoktól, akik együttműködést kínáltak neki, ha az oldalán proteinszeleteket vagy éppen öltözéket fog reklámozni. Éppen ezen együttműködések számára a legjövedelmezőbbek.

 

És nemcsak ez. Hanem emellett még egy csodaszép barátnőre is lelt, boldog kapcsolatban él Abbievel, aki szintén sportos alkat. Egykor éppen a lányok részéről érkezett a legtöbb negatív jelző. "Az egyik, aki tetszett nekem, virágot vittem. Kinevetett és mindenki előtt hozzám vágta a csokrot. Most meg ugyanazok a csajok kedveskednek, de intelligensen visszautasítom őket."

 

De az izmos teste nemcsak a lányoknak jön be. "Egyszer egy híres hollywoodi színes 750 ezer fontot ajánlott, ha lefekszem vele. Azt hittem, viccel. De aztán elkezdte mesélni a részleteket és hogy ezt levideózná. Másoknak biztosan jól jött volna a pénz és belementek volna, de engem ez életem végéig elkísérne. Azt mondtam magamnak, hogy ezt a pénzt anélkül is megszerzem, hogy eladnám magam." - mondja a fiatalember.

 

-prominent-


A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr178745800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.05.26. 15:59:24

A poszternak üzenném, hogy tanuljon meg magyarul írni, és ha valamit angolból fordít magyarra, akkor az is magyar nyelven legyen. Meg hogy nem kell ám mindenkinek feltétlenül blogot írnia, csak mert bekötötték a zinternetet. A kiscsávó meg huszadrangú gyúrós wannabe, ráadásul hiába lett kigyúrt, ugyanolyan csicska mókusfeje van, mint volt, és feltételezem okosabb sem lett, de azt el kell ismerni, hogy jól nyomja a bizniszt (vagy inkább a menedzsere), ha nem totál hülye, ezekkel a bohóckodásokkal megalapozhatja a jövőjét.

Mérnork 2016.05.26. 16:17:59

Azé rohadtul hiteles a "how to burn fat" egy olyantól akinek az ektomorf testalkata miatt gyakorlatilag lehettlen elzsírosodnia.

hopptarisznya 2016.05.26. 16:31:41

láttunk már ilyet. Rák lett a vége, és gyúrós gizda 40 kilósan távozott az élők sorából.

MasterMason 2016.05.26. 17:15:34

Gyerek annyi tömegnővelőt evett, hogy fél Európában hiány volt miatta a kórházakban...

sebi77 2016.05.26. 17:41:16

Tolnám mint a lopott biciklit.

azzer 2016.05.26. 19:11:36

Oké, akkor ez a 100000+1-edik emberke, aki kigyúrta magát/lefogyott. Manapság ez akkora értéknek minősül, hogy azonnal hozza mindenki címlapon. Vannak ettől érdekesebb, érdemesebb hírek, mint az, hogy valaki x évre bemegy full monoton súlyokat emelni, eszik csirkét rizzsel, és voilà meg is van a hőn áhított alak. Kicsit túl van értékelve ez a kondis dolog, és olyannak van beállítva, mintha nehezebb lenne elérni, mint egy Harvardos PHD-t.

Stenonis 2016.05.26. 19:38:50

@azzer:
Ebben nem csak a csirke dolgozott a rizzsel.
A hozott genetikai állapotot szteroidokkal lehet felülírni.

gizmo26666 2016.05.26. 19:55:08

Lassan már meg kéne szervezni a "Fat Pride" felvonulást az Andrássy úton,. hogy megmutassuk, a kövéár az bizony szép.

Alick 2016.05.26. 20:54:09

Arnie sem éppen széles vállú gyerkőc volt...

kifli 2016.05.26. 21:44:31

impoteno? buzeranto?
te mindketto...

krisz-nagy 2016.05.26. 22:08:34

@Mérnork: nekem is rögtön ez jutott eszembe; sosem volt rajta valószínűleg egy deka felesleges zsír sem, akkor meg hogy tud erről "könyvet" írni?... :-)

2016.05.27. 06:00:27

how to burn fat című könyvet írt... egy ilyen alkatú gyerektől nem gondolom, hogy a genetikailag hízásra hajlamos igazi kövérek sokat tanulhatnának

a könyv konklúziója úgyis az lesz, hogy fogyassz több kalóriát, mint amit megeszel és ennek nagyobb része fehérjéből legyen

tuti recept
kérem a millió dollárjaimat!

abban biztos vagyok, hogy 750ezer fontot senki nem adott volna a seggéért, mert az is világos, hogy ezzel a pocokarccal kb csak buzeránsoknak jön be
semmi bajom a buzeránsokkal amúgy...

scooby1961 nevű youtubernek van egy videója Realistic Natty Gains címmel (natty=natural)

www.youtube.com/watch?v=GMTMAPw3ajs

elég sokatmondó, ennek a Zac Aynsley-nek se volt semmi reális esélye 3 év alatt így kipattintani magát természetes úton csak gyúrással és fehérjeporokkal

én ismerek olyat, aki pár év alatt hatalmasat nőtt, na ő átment pár szteroidkúrán

2016.05.27. 07:21:23

Látom idegyűlt az összes fotelfitneszes.
Osszátok az észt megfellebbezhetetlenűl, mint a minden tudás ismerői.
Ti vagytok a bölcsek kö(vér)ei.

Mert az valóban valószínű, hogy a csóka szterkót is nyomott a 3 év alatt, de!
Arnold is, meg Colombu is, meg Lee Haney, meg Sergi Oliva, sőt! Rubos Katalin és Szamkó Anna is tolta-tolja, mégis szép karriert futottak be eddig is, viszont őket bezzeg nem fikázzátok.

Egyébként meg.
Attól nem leszel izmos bazdmeg, ha csak zabálod a csirkét rizzsel, meg kilószám tolod a tápkiegészítőket és a szterkót.
Attól leszel az, HA a három év alatt EZER ÉS EZER tonna súlyt emelsz, nyomsz, vagy tolsz és húzol, az edzésnek megfelelően.

Azt sem hiszi senki (remélem), hogy Nibali, Valverde, Sagan is pusztán a saját fizikumával képes 40 km/órás sebességgel 20%-os emelkedőn repeszteni.

Sajnos a világ ilyen lett. Mi tettük ilyenné.
Szeretjük a modellkinézetű csajokat, szeretjük a kigyúrt pasikat, szeretjük a hétköznapi hősöket. Na kérem szépen. Ők azok. Róluk cikket írnak, róluk vita folyik, őket fikázzák.
Ti meg maradtok az ismeretlen irigy faszok, akik a tv előtt ülve és chipset meg tökmagot majszolva okoskodtok és szörnyülködtök.

Ennyi.

2016.05.27. 08:09:39

@Látens Inszinuáció: én gyúrok, sok évvel a hátam mögött látom, mi a természetes testépítés korlátai, én ebbe belenyugodtam. A reális önértékeléshez első lépésként meg kellett tanulnom, hogy a "hősöket" nem kell tisztelni. Ez a hero worship egy önbecsapás. Egy nem reaális képet, idolt bálványoznak az emberek, hanem egy média, közösségi média, marketingcégek által kreált figurát, viszont annak mindent elnéznek, elhisznek. Ez a srác nem mondja, hogy naturálba nyomta, de azt se reklámozza, hogy milyen szteroidkúrákon ment át. Csak a szájbakúrt könyvét reklámozza. Zsírégetésről, amihez neki sok köze nem lehet, lévén pont hogy soványságból indult.

Mióta ezt beláttam, azóta azt vallom, hogy az ilyen 2-3 év alatt kigyúrt arcok csak marketingfogásként adják el magukat tápkieg. gyártóknak, sportruhacégeknek.
Sokan ezeknek a hirtelen megnőtt srácoknak motivációs hatásáról hablatyolnak, de én pont azt látom, hogy aki egy ilyen Zyzz vagy Jeff Seid-féle idol miatt vágnak bele az edzésbe, azoknak irreális elvárásaik vannak és elég hamar elmegy a kedvük.
Az se sokkal jobb, ha ilyen kis besérült pszichopataként azon vergődik, hogy megmutassa a volt sulis osztálytársaknak, hogy mekkora lett. A sulis ex-osztálytársai pont leszarják, ahogy akkor is leszarták, amikor cikizték.
Persze jó szöveg ez a sértett kisfiú kigyúrja magát duma, mert harap rá a sok szerencsétlen nyüzüge, veszik majd a termékeit.

Gyúrni szuper, a sport nekem egy örömforrás, nem is lettem az első 3 év alatt ekkora, ilyen definiáltsággal (ma se így nézek ki), viszont szereztem diplomát, meg vannak más kielégítő dolgok az életemben. És sose akartam olyanoknak bizonyítani, akik csúfoltak. Elég pszichopata dolog azon forogni X év múlva is, hogy hogyan mutasd meg a csajnak, aki egyszer kikosarazott, hogy mekkora menő arc lettél.

Mérnork 2016.05.27. 09:14:54

@Látens Inszinuáció:
Ja bazzeg még igazad is lenne, ha hivatalosa a minstream médiában nem mindenhol azt tolnák, hogy semmi szteroid, csakis a csirkerizs, meg persze csakis a mi legeslegújbb hiperszuper protein/kreatin/beta alanin/ráktuggyami mátrix kell és úgy fogsz kinézni mint a srác a képen. Meg rengeteg edzés és ha mégse úgy nézel ki mint a srác a képen 5 év után se, akkor biztos nem voltál elég motivált, nem edzettél elég keményen, nem vettél elég mátrixot tőlünk, vegyé még.

Treff Bubi 2016.05.27. 09:16:26

Nagyon sajnálom a srácot. A gyerekkori beszólások hatására kialakított magából egy torz izomhegyet, aminek a nagy része villámgyorsan el tud tűnni, ha nem tartja fent brutális edzéssel és tápkiegekkel. Egyik végletből a másikba esett.

errrrrrrrrr 2016.05.27. 10:18:05

hahaha. jó kis történet. ugyanezt látom 30+ nők esetében amikor egyszer csak fittanyukák akarnak lenni. a sosem sportolt muffok őrült módon kezdenek edzeni. aztán tolják a fészbukon a before/after képeket, hogy minden volt ovistárs lássa az eredményt. mondjuk én ebből élek, hogy ők 30 felett jönnek rá celebek fotóit látva, hogy apu bizony a kockás hasú xy-t nézi lopva, nem pedig a zasszony löttyedt formáit. szóval nem ismeretlen történés ez semerre. rengeteg ember jár edzeni mert változtatni szeretne valami miatt a kinézetén. ahogy ennek a kiskölyöknek a hatására is sokan járnak le edzeni, akiket csúfoltak a testalkatuk miatt az oviban. ott van előttük a példa, még ha hamis is valahol. a szteroid meg mindenkinek szíve joga. úgy baszod szét magad ahogy akarod.

azzer 2016.05.27. 10:53:54

@Látens Inszinuáció:
Jézus, szöveget sem tudsz értelmezni. Minden értelmes ember tudja, hogy mi kell ahhoz, hogy növekedjen az izom. A szóhasználatod meg ezen a nyomorék kondis szinten van, gondolom olvastál jó sok drugs bunny-t, aki valszeg a mentorod a lehet a fogyatékos kommunikációs szintjével. Egy ember nem állította azt, hogy csak csirkerizs + szteró kell a növekedéshez. Azonban nem kell ezt beállítani olyan hűde nehéz dolognak, mi amiként be van állítva.
Van kondis múltam, 1 év kemény edzés, komoly étkezéssel, a megszállottság odáig ment, hogy a pubmeden olvastam a legújabb tudományos tanulmányokat, amellyel a hatékonyságot lehet növelni. Szerencsére ez a korszak lezárult, és nem is akarom vissza soha többé. És nem, nem láttam azt, hogy ez olyan őrületesen brutális munka lenne, mint aminek beállítjátok. Ha az ember betartja a szabályokat, akkor eléri a növekedést, ha nem, akkor nem. Jóval nehezebb volt határidőre elkészíteni a full külföldi szakirodalmakból építkező közel 100 oldalas szakdolgozatomat, mint az hogy lemenjek a terembe emelgetni meg utána zabálni. Ne misztifikáljuk már túl a dolgokat, mint amilyenek.

"Ti meg maradtok [...] az ismeretlen" Te biztosan rohadt ismert vagy, 1 millás IG követővel rendelkező nagy forma, aha, persze mesélj még. :D Indokolatlan a ti és az én megkülönböztetés. Jah és nem, nem irigykedek, megtapasztaltam azt az életformát, köszi nem kérek belőle.

@djlashungary: erre a fogyatékos hülye trollra inkább nem is reagálok.

2016.05.27. 11:57:15

@azzer:

Ad egy:
Én hol írtam, hogy ismert vagyok?

Ad kettő:
Figyelj, én 53 éves vagyok, a sok-sok helyen lefikázott fegyencedzéssel gyúrtam ki magam, tehát NEM a levegőbe beszéltem. Anno még híre-hamva sem volt a különböző fehérje poroknak, meg a BCAA, és hasonló termékeknek.

Ad három:
Azt próbáltam megfogalmazni - kár hogy a személyeskedés ködébe fordult agyad ezt nem fogta fel -, hogy de igen! Rengeteg munka van abban, hogy valaki így nézzen ki, mint ez a csóka. Nem elég, ismétlem, NEM ELÉG csak a szterkó+tápkiegészítő+csirke+rizs kombó.
Iszonyat meló van benne!

Bár én kimondottan a naturál testépítés híve vagyok - teszem hozzá, hogy mivel genetikailag hulladéknak számítok az ektomorf testalkatommal, ezért SOHA nem néznék ki így még akkor sem, ha szteroid levest ennék szteroid hússal -, attól még elfogadom, hogy van olyan, aki az egészségét is kockáztatja annak érdekében, hogy karriert fusson be akár Hollywoodban.

Ismétlem. MI, a társadalom kívánjuk, hogy ilyenekkel tömjék tele a médiát.
A mi hibánk, hogy az ideális ez lett. A mi hibánk, hogy ettől aztán milliók szenvednek testképzavarban, és azt hiszik vagy arra vágynak, hogy így nézzenek ki.
És ha nem megy másképpen, akkor akár szterkóval is.

De NE ezt a szerencsétlent fikázzuk már!

Mérnork 2016.05.27. 12:39:37

@Látens Inszinuáció:
"SOHA nem néznék ki így még akkor sem, ha szteroid levest ennék szteroid hússal "
A röhej az, hogy de. A srác meg nem nézne ki így roid nélkül.
Csak itt Mo.-n mivel tilos, így nem 1×ű jó minőségű cuccot szerezni, mellette még jó drága is.

2016.05.27. 13:48:51

@Mérnork:

Sajnos nincs igazad!
Anno, mikor kezdtem a fegyencedzést 1984-ben - akkor persze még nem így hívták-, 179 cm magas, és 65 kg voltam.
Ehhez társult 89 cm mellszélesség, 39 cm (!) vállszélesség - ez alapból kész röhej -, 26 cm bicepsz, 44 cm combszélesség. Akár egy kólásüveg.

Aztán szép lassan - ez az ektomorf testalkat átka -, hosszú évek alatt, 1996-ra értem el a 105 kg-ot, Ehhez lett 125 cm mellszélesség, 54 cm vállszélesség, 47 cm bicepsz, 59 cm combszélesség.

És itt jön a lényeg! A csókának minimum 65 cm a vállszélessége, mert a csontozata alapból széles! Nekem a 65 cm vállszélesség fizikailag lehetetlen, mert a csontrendszerem, illetve az inak és porcok képtelenek ekkora nyúlásra!
Azaz szteroiddal sem tudnék ilyen vállat hozni!

Szép a vállam, meg van az úgynevezett "vállrózsa" - ez azt jelenti, hogy a négy rész tisztán látszik -, de akkor sem lesz ilyen vállam.

Ennyi.

Mérnork 2016.05.31. 08:25:45

@Látens Inszinuáció:
Pont az a "3D váll" a legjobb jele annak, hogy valaki roidot tol, mivel a vállban sokkal több az aktív szteroid receptor, emiatt sokkal nagyobbat tol a vállon a cucc arányaiban, mint a többi részen.
Ez az egyik legegyértelműbb külső jel, ugyanis jó genetikával meg sok év munkájával a srác többi részét meg lehet közelíteni naturálban is, de a váll oldalról sokkal "laposabb" lenne, mint most.
Ha tudsz angolul nézz szét a nattyornot.com-on ott elég jól kivesézik ezeket.
süti beállítások módosítása