Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Justin Timberlake farzsebében érzi a napfényt

2016. május 06. - prominent

justin.jpg

Három év után jelentkezett új anyaggal a popsztár. Ütős nyári slágernek ígérkezik. Videó és mp3 a tovább mögött!

Nem mondhatni, hogy Justin Timberlake elkényeztetné a rajongóit és a zenehallgatókat, hiszen három évet kellett várni, hogy új anyaggal rukkoljon elő. Ám, megérte a nagy várakozás, hiszen valódi nyári slágert hozott el. A Can't Stop The Feeling nem is a mélyreható gondolatokról szól, hanem egy bulis nóta. Sunshine, jóérzés és nyár! Mi kell ennél több?

Jah, közben előrukkolt egy olyan "első hallásra" vonatkozó videóval. Justin egy stúdióban összeverődött emberkéknek jelentette be, hogy érkezik az új dal és le is játszotta nekik.

Mellesleg a Véletlenszerűen Összeverődő Fiatalok a Trolls című film stábját alkotják, és a dalt először hallhatta Gwen Stefani, Anna Kendrick, vagy éppen Kunal Nayyar (Agymenők) is.

Videó:

És akinek esetleg nem elérhető, az EZEN a linken meghallgathatja és letöltheti.

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr848691724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása