Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Az ördög műve Madonna koncertje egy érsek szerint

2016. február 24. - prominent

rh.png

Élete első Fülöp-szigeteki koncertje előtt Madonna kivívta az ottani katolikusok haragját: Ramon Arguelles érsek arra figyelmeztette az embereket, hogy a popsztár koncertje "az ördög műve". Videóval!

"Imádkozzunk, hogy az ördög ne tudja behálózni bűnös módszereivel ezt a Máriát imádó népet" - mondta Arguelles a szerdai érseki konferencián.

madonna-rebel-heart-tour-montreal-2-18.jpg

Madonna szerda és csütörtök este is fellép a 12 ezer rajongót befogadni képes manilai arénában, mindkét fellépésre elkelt szinte az összes jegy. A koncertek Rebel Heart című turnéjának utolsó állomásai között vannak.

A legkifogásolhatóbb rész a Holy Water (Szenteltvíz) előadása, aminek a végén "kinyalatást" míveltet egyik táncosával, miközben a dalszöveg szerint: "hát nem olyan az íze, mint a szenteltvíznek?"


   A popsztár hétfőn és kedden váratlan látogatást tett két manilai árvaházban. 
    
A Bahay Tuluyan nevű, árvák és utcagyerekek számára kialakított menhely igazgatója, Catherine Scerri elmondta, hétfőn tudták meg, hogy Madonna táncosai meglátogatják az intézményt, de csak néhány órával érkezésük előtt derült ki, hogy maga az énekesnő is velük érkezik. A gyerekek táncoltak a vendégeknek, majd csatlakoztak hozzájuk Madonna táncosai is. A popsztár érdeklődött a központ programja iránt, de az idő nagy részét a gyerekekkel töltötte. 
    
A Hospicio de San José árvaház számára is meglepetés volt Madonna látogatása. Az intézmény képviselője, Anna dela Cruz azonban nem árult el további részleteket.

prominent

(MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr358416198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása