Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Dugással fizetett a maffiavezér?

2015. szeptember 26. - prominent

sex_5.jpg

Rejtett kamera sokkoló igazságra derített fény. Az őrök felfigyeltek arra, hogy feltűnően sokáig tart az elítélt és az ügyvéd találkozása.

Videó a tovább mögött!

Feltételezésük megalapozottak voltak. Kiderült, hogy az orosz maffiavezér az emberjogi biztossal lépett szexuális kapcsolatba. Ez a videó egész Oroszországot sokkolta. Ugyanis kiderült, hogy ez a légyott rendszeres volt.

A rejtett kamera felvételén látni, hogy az orosz bűnöző szexuális játékokat folytat egy szőke nővel, aki eredetileg azért érkezett után a rácsok mögé, hogy leellenőrizze, nem sérülnek- az elítélt emberi jogai. Láthatóan ő maga gondoskodott a maffiavezér kényelméről.

Mivel kettejüknek túl hosszúra nyúlt a találkozás, ez az őröknek is feltűnt és elkezdet érdeklődni e "konzultáció" iránt. Azon kívül, hogy a férfi egy ifjú szőke nővel szexelt, az orosz közvélemény felháborodott azon is, milyen jól felszerelt a börtöncellája, mint az átlag orosz nappali.

 

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr867835918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása