Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

James Franco agresszívan kakilásra ösztönöz

2015. június 02. - prominent

big.jpg

Egy szál alsóban és eltorzult arccal magából kikelve üvölt a WC-n. Videó.

Egészen elképesztő módját választotta James Franco arra, hogy a kiskölyköket arra ösztönözze, a WC-csészébe végezzék el a nagydolgukat. Mint a fába szorult féreg, úgy üvölti a kamerába: "Csak tedd meg! Csak tedd meg! Kakilj bele a vécébe!"

A videó egyébként egy paródia, amit a színész annak a Shia Labeoufs ösztönző-beszédet tartalmazó klipjéről mintázott, csakhogy ott pusztán a Központi Saint Martin művészeti iskolába diákjainak adott elő. "Csak tedd meg! Ne hagyd, hogy az álmaid álmok maradjanak. Tegnap azt mondtad, hogy majd holnap - hát tedd meg! Váltsd valóra az álmaidat!"

A videóban, amit Franco posztolt Labeoufs beszédét parodizálta és így kiadva magából azon frusztráltságát, hogy a kölykök nem találják meg az utat a vécéhez, hogy ott végezzék el a nagydolgukat.

Íme a két videó! Jó szórakozást!

-prominent-

Forrás: THR

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr217513662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása