Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Új könyv a Szürke ötven árnyalata sorozathoz

2015. június 01. - prominent

 

jamie_dornan_sweat.jpg

Folytatódik a mamipornó, ezúttal Mr. Grey szemszögéből ismerhetjük meg a történetet.

A szürke ötven árnyalata szerzője, E L James hétfőn bejelentette, hogy új könyvet jelentet meg, ezúttal Mr. Grey szemszögéből bemutatva a történetet. A Grey című kötet június 18-án, Christian születésnapján jelenik meg.

"Ez a könyv azoknak az olvasóknak készült, akik kérték... és kérték... és kérték... és kérték." - írta a Istagramján a szerző, aki kiposztolta a könyv hivatalos borítóját is.

grey.jpg

James megindokolta döntését.

"Christian egy összetett karakter, és az olvasókat mindig is lenyűgözték a szereplő vágyai és motivációi valamint a sötét múltja. És nem mellesleg, bárki, aki valaha kapcsolatban volt, tudja, hogy minden éremnek két oldala van. Nagy öröm, hogy ismét visszatérhetek boldogságom színhelyére - az íráshoz, és újra Christian és Ana társaságában lehetek, és együtt dolgozni a Vitange remek csapatával." - fogalmazott az írónő.

fifty-shades-grey.jpg

A szürke ötven árnyalata című trilógia köteteiből több mint 125 millió talált gazdára világszerte. Az első kötetből készült filmben Jamie Dornan és Dakota Johnson játszik. A folytatás, a Sötét ötven árnyalata pedig 2017-ben érkezik a mozikba.

forrás: THR

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr297509616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása