Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Focistát fogott Michael Jackson lánya

2015. május 14. - prominent

paris_1.jpg

Öngyilkossági kísérlet és pszichiátriai kezelés után megtalálta a szerelmet Paris Jackson. Szíve választottja egy focista, akit a család is elfogad.

Híres apjának halála után Parisnak, az akkor tizenhárom éves lánynak csak nyűg és kínlódás volt az élet. Gyászában nyugtatókon élt és többször is megkísérelt öngyilkosságot, minek következtében bekerült a pszichiátriára. Néhány hétig benn maradt, majd hazaengedték. Most pedig, a képek tanúsága szerint legalábbis úgy tűnik, sínre került az élete, s egy fiatal focista karjaiban végre megtalálta a boldogságot.

A tizenhét éves lány Chester Castelaw, a Real So Cal focistájával jár és úgy látszik, nagyon szerelmesek. A család elfogadja és az egyik közeli forrás elárulta, hogy a srác nagyon kedves, illedelmes és érzékeny. "Paris teljesen belé van zúgva. Folyton róla beszél, és azt mondja, hogy a lelki társa." - fogalmazott az egyik családtag névtelenül.

chester-castellaw-paris-jackson-dating01.png

chester-castellaw-paris-jackson-dating02.png

chester-castellaw-paris-jackson-dating03.png

chester-castellaw-paris-jackson-dating04.png

forrás: radaronline

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr57459674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2015.05.15. 08:50:26

Oszt' ki nem szarja le?

lezsír (törölt) 2015.05.16. 12:30:33

Sok boldogságot! Azért a srác egy tipikus ropikarú, horpadt mellű focista...
süti beállítások módosítása