Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Peckesen állnak a nyugdíjas modell mellbimbói

2015. április 14. - prominent

helena.jpg

Még élvezi a saját testét a MILF-nek is tökéletesen beillő negyvenhat éves dán modell. Helena Christensen megmutatja, mije van. Levetkőzött a Madame Figaro lapnak. Lehet ámulni-bámulni.

helena2.jpg

Egyike azon első szupermodelleknek, akik még a kilencvenes években hódították a divatbemutatók kifutóit és rendre ösztönözték az akkori fiatal lányokat. Ma sem eldobni való, és ugyan már "nyugdíjas", mégis elvállal még reklámszerepeket, vagy éppen modell áll divatmagazinoknak.

helena3.jpg

Sőt, igazán pikáns fotósorozatot is készíttetett magáról, hogy megmutassa: az ő korában igenis nem kell még eltemetni a nőket. Fiatal pályatársait megszégyenítő módon pózolt a tengerparton bikiniben, sőt, még a felsőjét is levetette, hogy ország-világnak megmutassa a még mindig peckesen álló mellbimbóit.

helena4.jpg

Elnézve a képeket, lehet mit irigyelni Norman Reedusnak, aki a szépség párja. További képeket EZEN a linken talál.

-prominent-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr747367002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jason Voorhees 2015.04.14. 17:03:20

Azért az ilyen kinézet ebben a korban a nem csekély mennyiségű plasztikai műtétben is rejlik.

recklamal 2015.04.14. 23:13:45

Ez baromi ostoba duma.
Én a hogy 48 évesen kinézek a 20 éves koromhoz képest, egy plasztikai team , hentes, szobrász kevés lenne hogy vissza alakítsanak.
Amália

Fot L' Mondó · http://fotelmondo.blog.hu/ 2015.04.15. 10:59:45

"MILF-nek is tökéletesen beillő"?!?!? Milyen f@sz duma már ez? Ő egy MILF! És én erőteljesen ILF őt naphosszat (= reggeltől estig + estétől reggelig)!

nemszólokmégegyszer 2015.04.15. 11:04:27

Ha tényleg mindene valódi /nagyon úgy tűnik/ mert az ízületek, -térd, könyök- "rendbetételére még mindig nincs normális plasztikai eljárás. Jó nő lesz Ő még tíz év múlva is, persze ez a bika életkorának függvénye. Kisbikának már most sem.

Terézágyú 2015.04.15. 14:44:10

Asztaaaaa... egy nő, aki harminc éve a szépségiparban van, aki nyilván genetikusan ilyen, de aki harminc éve a hivatásszerűen a külsejével foglalkozik - még mindig szép? asztaaaaa

brékingnyúz
süti beállítások módosítása